Sancho scoret tre: Hedret George Floyd – fikk gult kort

• 50 sec. here
  • News: 23%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Paderborn-Dortmund 1–6) Jadon Sancho (20) vrengte av seg drakten etter sitt første mål, for å vise sin støtte til George Floyd som ble drept i USA i forrige uke.

BEHOLDT TRØYEN PÅ: Hakimi scoret Dortmunds fjerde mål etter 85 minutter, men i motsetning til Jadon Sancho beholdt han drakten på da han viste bare frem budskapet på trøyen. Han slapp unna gult kort.Dortmund stilte uten Erling Braut Haaland, som måtte forlate banen 20 minutter før slutt med en kneskade, da Dortmund tapte toppkampen mot Bayern München 0–1 for fem dager siden.

Det tok 12 minutter før første sjanse i kampen. Hjemmelaget var frempå, og de leverte en god 1. omgang. Paderborn har bare fire seire denne sesongen, og et bunnlaget i Bundesliga. – Dette er noe av det dårligste jeg har sett av Dortmund, oppsummerte Jan Åge Fjørtoft i Viasat-studio i pausen.Monstertabbe av Jarstein: – Jeg vet ikke hva som skjedde

Thorgan Hazard scoret først etter 54 minutter, så Jadon Sancho fire minutter etter. Så reduserte Huneleier for Paderborn, før Sancho økte ledelsen for Dortmund. Deretter rant det inn. Hakimi satte inn Dortmunds mål nummer fire, før Schmelzer scoret. Og på overtid ville Sancho ha mer og scoret sitt tredje mål.

– Sancho er en av de beste i sin generasjon. Han kan fortsatt bli bedre, for han er forsatt ung. Vi fant ikke den avgjørende pasningen i 1. omgang, men etter pause gikk det bra, sier lagkamerat Axel Witsel etter kampen på Viasport.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.

VG - regler er regler. Tar du av deg skjorta, er det gult kort. Det vet alle som spiller og ser fotball. Det er en ikke-sak.

Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Arrestert og siktet for uaktsomt drap på George FloydDen oppsagte politimannen Derek Chauvin, som satte kneet på halsen til avdøde George Floyd, er nå arrestert, siktet for uaktsomt drap. Floyds familie reagerer og vil ha overlagt drap som siktelse. Rettferdigheten seiret 💙 Yes, endelig skjer det noe positivt
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Foreløpig obduksjonsrapport: George Floyd døde ikke bare av kvelningI åtte minutter og 46 sekunder presset politimannen kneet sitt mot nakken til George Floyd (44). Lenge tryglet han «jeg får ikke puste». Men de siste to minuttene og 53 sekundene var han stille. Fake news. Obduksjonsrapporten sier at Floyd IKKE døde av kvelning. Politimannen som holdt Floyd nede var gift med en asiatisk kvinne. Så det er med andre ord ingenting som tyder på at dødsfallet skyldtes hverken rasisme eller kvelning. Dobbelt så mange hvite drepes av politiet i USA hvert år. Politimannen som nå er siktet for drapet på George Floyd var gift med en ikke-hvit kvinne. Og andre ubehagelige fakta NRK helst vil du ikke skal vite. DET HOLDER NÅ VG! HVOR MANGE ARTIKLER SKAL DERE KOKE PÅ DENNE JÆVLA SPIKEREN?

Floyds bror om Trump: – Ga meg ikke engang muligheten til å si noeGeorge Floyds lillebror, Philonise Floyd, hevder president Donald Trump ikke var interessert i å høre på hva han hadde å si da de snakket sammen på telefon. Floyd er allerede glemt. Dette handler ikke lenger om å demonstrere for justice. Men VG klarer selvfølgelig ikke å la være å sitere CNN og MSNBC, de to største liberale kanalene som hele tiden fyrer oppunder med rasisme.

– Ikke forvent at dette skal foregå fredeligMens han demonstrerer utenfor huset til statsadvokat Mike Freeman, får Tyler Grant (32) vite at én av politimennene er siktet for drap på George Floyd. Nå må de ta til vettet selv om det har skjedd en alvorlig urett med døden som resultat . Media har helt bensin på bålet. Betalte krise aktører skaper økt splittelse. Ei heller hjelper det at Minnesota er totalt demokrat styrt. En dårlig unskyldning for Antifa-lignende drittunger å oppføre seg som rassh.... Det verste er at mange av dem er busset inn! Tviler på at noen ønsker slike opptøyer etter sin egen urettferdig død, men heller at det blir ryddet opp og at tjenestemannen blir straffet.