• 72 sec. here
  • News: 32%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Sarpsborg 08 0–1) 600 Rosenborg-fans kunne feire at Alexander Tettey endelig var tilbake i Rosenborg-drakta etter tolv år i utlandet. Stort mer var det ikke å juble for.

Tettey spilte sin første Rosenborg-kamp på nesten tolv år, men 35-åringens comeback på Lerkendal var ikke nok til å blåse liv i et livløst hjemmelag, selv om starten var oppløftende. Tettey var sentral i mye av det hjemmelaget foretok seg innledningsvis. Men, som hjemmelaget for øvrig, falmet også Tettey etter hvert.

Etter et annullert Rosenborg-mål og et tøffelskudd fra Tettey selv, dreide resten av første omgang seg om bortelaget. De to svenskene Anton Salétros og Mikael Dyrestam fant ofte rom mellom Rosenborgs forsvar og midtbane, og satte opp flere gode angrep. Den aller største sjansen i første omgang fikk nevnte Soltvedt etter at Rosenborg-keeper André Hansen først reddet Ibrahima Konés skudd fra fem meter.

Returen gikk rett ut i feltet, og det var smått utrolig at Soltvedt ikke greide å sende bortelaget i ledelse fra tre meter. Men Hansen reddet mesterlig nok en gang. Rosenborg skapte ikke én kvalifisert sjanse i første omgang.Fra start av i andre omgang så Rosenborg-trener Åge Hareide ut til å ha fått litt mer fart på laget, men som i første omgang så stoppet det opp.

Eirik Wichne gjorde et utmerket forarbeid på høyre flanke, dro seg ned til dødlinjen, og la ballen ut. Der dukket Joachim Thomassen opp og bredsidet bortelaget i en fortjent ledelse, via stanga. Fullt fortjent. I jakten på poeng kastet Hareide innpå det han hadde av offensivt skyts. Hjemmelaget avsluttet kampen med tre rene spisser på topp, men hjemmelaget kom ikke nærmere scoring enn Guillermo Molins avslutning som keeper Anders Kristiansen reddet mesterlig på første stang.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Den brysomme kvinnen«Gritt» er en av de mest originale norske filmene som er laget på lenge.
Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »

Rajas spillforbud kan stanse Brækhus og CarewIdrettsprofiler og kjendiser har gjort god butikk av å fronte utenlandske bettingselskaper på norske TV-skjermer. Nå trues inntektskilden av kulturminister Abid Raja (V).
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Lewandowski-goal og straffebom ga ny Spania-smell i EM: – Er best i verden(Spania – Polen 1–1) Luis Enrique (51) tviholder på utskjelte Álvaro Morata (28), parret ham med Gerard Moreno (29) – og så ut til å få betalt. Helt til sistnevnte feide et straffespark i stolpen.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Kaos og køer for å komme inn og ut av landetVegtrafikksentralen melder om lange køer på de åpne grenseovergangene mot Sverige, mens det lørdag morgen var lange køer på Oslo lufthavn etter gjenåpningen.

Kaos og køer inn og ut av landetVegtrafikksentralen melder om lange køer på de åpne grenseovergangene mot Sverige, mens det lørdag morgen var lange køer på Oslo lufthavn etter gjenåpningen.

14-åring med Downs syndrom ble utelatt fra årbokAmerikanske Morgyn Arnold (14) ble fotografert med cheerleaderlaget sitt på skolen. Men da årboken kom, var hun ikke med på bildet. Det ren og slett uretferdig å trist å se på ein med downsyndrom skal ha rett å bli med på dette bilde trist å se man ikke bli hørt utviklinghemmende ikke får rettehet og eit samfunn med urettighet og eit samfunn må være likestilt å stå sammen å man skal se alle den man❤️ stå Fy faen. Sånt kjenner jeg at jeg blir forbanna over. (Men det er vel hensikten også VG ? clickbait) Det er ikke kjekt😟Hva tenker de som gjør dette