Nytt Zuccarello-mål da Wild utklasset Sharks

• 📰 vgnett
  • 24 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

For andre gang på to dager vant Minnesota Wild over San Jose Sharks, denne gangen med hele 5–2. Mats Zuccarello sto for ett mål og en assist.

Nordmannen scoret sitt tiende mål for sesongen – og det fjerde på tre kamper – etter 14.35 i første periode. Kampen ble spilt i St. Paul lørdag kveld lokal tid.

Som i Wilds 3-2-seier fredag var det bortelaget Sharks som kom best i gang. Brent Burns sørget for kampens første mål etter 12.02 i første periode – før Zuccarello sørget for utligning. Nordmannen fikk til sammen drøyt 15 minutter på isen lørdag.Foto: Craig Lassig / AP / NTB Med drøyt to minutter igjen av kampen lørdag scoret Joel Kellman for Sharks, men det hindret ikke laget fra å bli utklasset av Wild.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.

Storslag for tiden! Gøy kamp det der 🙏

Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Zuccarello sørget for ledelsen i Wild-seierMats Zuccarello fikk drøyt 16 minutter på isen og scoret målet som sendte Minnesota Wild i ledelse da laget slo San Jose Sharks 3–2.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Sammensatte trusler må møtes på en koordinert måteBergen Engines-saken illustrerer viktigheten av felles mål og vilje til samvirke for å nå regjeringens mål om felles situasjonsforståelse.

Sagosen jakter gull i norsk Bundesliga-dramaDramaet om Bundesliga-tittelen i håndball fortsetter med seks nordmenn involvert. Sander Sagosen leverte seks mål da Kiel sikret to nye poeng torsdag kveld.