Norge videre i EM: Snudde «pinlig» kamp til klar seier

• 66 sec. here
  • News: 30%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

KOŠICE (VG) (Litauen-Norge 29–35) Harald Reinkind holdt Norge inne i kampen da det buttet før pause. Men så løsnet mye. Håndballgutta er klare for hovedrunden i EM.

Problemene fra Russland-tapet fortsatte i alle høyeste grad i 1. omgang. Norge ledet 6–8, men feil, bomskudd og svakt forsvarsspill banet veien for Litauen. Plutselig ledet EM-gruppens jumbolag 12–10 og 14–12.

Sander Sagosen bommet på en av straffene. Norges største stjerne jobbet for å komme seg inn i kampen og varierte voldsomt. Fra tre personlige feil til fem scoringer , seks assist og to skaffede straffekast.Sagosen leverte ustabilt mens støttepilar nummer tre, Christian O’Sullivan, fortsatte inne i blindgaten. Heller ikke Torbjørn Bergerud lyktes i mål etter hodesmellen og overlot målet til Kristian Sæverås 10 minutter før pause.

– Det virker som Norge vil for mye. Dårlig håndball. Det er pinlig med uavgjort mot Litauen, tordnet TV3-ekspert Boldsen i pausen.KJEMPET: det sto ikke på innsatsen da Sander Sagosen kjempet seg opp mot vanlig standard.Sagosen startet 2. omgang med en flygerscoring servert av Reinkind. Før samme servitør spilte Kevin Gulliksen fri i en kontring. Endelig var Norge tilbake i ledelsen.

Men Norge holdt initiativet. Sander Sagosen hamret inn et mål og Sander Øverjordet klinket inn kveldens tredje etter en fin prestasjon. Bærum-gutten som spiller i Danmark fikk et aldri så lite gjennombrudd med sine fem scoringer, oppofrende spillestil og fine målgivende pasninger i angrep.Sebastian Barthold ble far på julaften: Gråt da han forlot datteren

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Video: Analytiker om Aker Offshore Wind-fallet: – Sjansen er mindre for at de får noe i Norge nåAnalytiker Anders Holte i Kepler Cheuvreux om Aker Offshore Wind-fallet: – Sjansen er mindre for at de får noe i Norge nå
Kilde: Finansavisen - 🏆 26. / 51 Les mer »

Dette skjer denne ukenNorges Banks rentebeslutning er den viktigste hendelsen denne uken. Likevel ser sjeføkonom Elisabeth Holvik fram mot neste uke, til amerikanernes rentemøte.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

(+)Tidligere Roma-spiller er klar for AaFKTidligere Roma-spiller er klar for AaFK(pluss)
Kilde: smpno - 🏆 23. / 51 Les mer »

Sensasjon i skisporetDet skulle ta meg et halvt liv å lære meg å glede meg til vinteren, til snøen og til skisporet. Det er et halvt liv uten noe av det fineste Norge har å by på.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Kanonhopp av Lindvik – sikret seieren foran GeigerMarius Lindvik fløy ned til en tredjeplass i den første omgangen. I finaleomgangen klinte han til med et hopp som sikret ham seieren.