• 📰 vgnett
  • 24 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Mjøndalen - Grorud 5–2) Mjøndalen leverte varene da de tok i mot Grorud til treningskamp lørdag.

To minutter senere ble en lang ball slått i bakrom mot Grorud-spiss Oscar Aga. Lysluggen satte på turboen og alene med keeper vippet han ballen elegant over sisteskansen og i mål. Men Grorud klarte ikke å holde på resultatet lenge. Etter 51 minutters spill satte nemlig Martin Rønning Ovenstad ballen i mål fra kloss hold, før Alfred Schriven minutter senere plasserte ballen i mål til 4–2 for bruntrøyene.

Like før pause smalt det imidlertid på motsatt side. Først satte Eirik Hestad ballen i nærmest hjørne etter å ha skjært inn fra høyresiden, før Etzaz Hussain sørget for at Molde kunne gå i garderoben med ledelse etter å ha hamret ballen ned i hjørne fra kloss hold. Samtidig som Mjøndalens kamp mot Grorud startet, gikk også startsignalet for treningskampen mellom Start og Bryne.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Zuccarello sørget for ledelsen i Wild-seierMats Zuccarello fikk drøyt 16 minutter på isen og scoret målet som sendte Minnesota Wild i ledelse da laget slo San Jose Sharks 3–2.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Graham Hansen fortsetter måltørken i Barcelonas målfest(Barcelona - Deportivo La Coruña 9–0) Caroline Graham Hansen (25) hadde to målgivende da Barcelona knuste ligaens bunnlag lørdag på Estadi Johan Cruyff.

Solskjær på vei mot sin første finale som Manchester United-manager etter målfest(Manchester United – Roma 6–2) Fire ganger under Ole Gunnar Solskjær har Manchester United røket ut i en semifinale. Hjemme mot Roma sørget en fantastisk annenomgang for at den statistikken kan brytes. ❤

Alphabet og Microsoft dro inn 800 mrd. kroner i første kvartalTeknologikjempene slo begge analytikernes resultatforventninger i første kvartal.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Stabæk har fått nei på Mjøndalen-stopper: – Det er et enormt behovStabæk har også prøvd seg forgjeves på Mjøndalens Sondre Solholm Johansen (25). Kjøpemarkedet for midtstoppere i Eliteserien fremstår fullstendig dødt.