Haaland scoret i Manchester City-debuten: – Derfor jeg er her

• 21 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Haaland scoret i Manchester City-debuten – kampen avbrutt

Målet til Haaland kom etter et nydelig City-angrep hvor Jack Grealish fikk ballen fra Kevin De Bruyne, dro seg fri langs siden og la flatt inn foran mål. Der kom Haaland skliende og satte sitt første mål i den lyseblå Manchester City-drakten.Minuttet senere ble kampen avbrutt. Da spillerne hastet inn i garderoben for å søke ly fra lynet, filmet VG en dialog mellom Grealish og Haaland.– Det er derfor jeg er her, gliser Haaland.

Avspark ble utsatt i et drøyt kvarter og de 80.000 tilskuerne her på Lambeau Field ble bedt om å forlate tribunene av sikkerhetsmessige årsaker. Da hadde det allerede lynet flere ganger over hodene på alle fremmøtte på hjemmearenaen til NFL-laget Green Bay Packers. Etter nettkjenningen fikk også spillerne beskjed om å forlate banen og gå i garderoben.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.

Hadde gleda meg til å se denne kampen på Vg+ , men idag så mener tydeligvis Vg at jeg ikke oppholder meg i Norge..🤦🤷 Var ikke noe problem da jeg så Man-City-C.America kampen.. (i samme stue på samme plass, I NORGE!) Å Nei, det er ikke pga noe VPN..🤔

Herregud så mye tomprat. Fatter ikke at det er mulig med 2 timers førsending og appåtil fortsette i samme stil ved opphold i kampen. Hysj. Sett heller på Chelsea - Arsenal mens vi venter.

Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 18. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Haaland scoret i Manchester City-debuten – kampen avbruttGREEN BAY (VG) (Manchester City – Bayern München 1–0, kampen avbrutt) Erling Braut Haaland (22) brukte ikke lang tid på å finne nettmaskene i sin første kamp for Manchester City. Så ble kampen avbrutt. Hvor er link til Arsenal-Chelsea, som dere skal sende? 🤷🏻‍♂️ Kan dere fikse sendingen Real-Madrid Barcelona? Fort..?
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Haaland scoret og ble matchvinner i City-debuten mot Bayern MünchenErling Braut Haaland brukte bare drøye 10 minutter før han scoret i Manchester City-debuten mot Bayern München i USA. Haaland fikk bare én omgang på banen.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

Haaland-scoring i City-debutenErling Haaland sendte Manchester City i ledelsen i treningskampen mot Bayern München - så ble lagene sendt i garderoben.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Bayern München - Manchester City - VGTVSe treningskampen mellom Bayern Munchen og Manchester City, der City-manager Pep Guardiola har bekreftet at Erling Braut Haaland skal debutere. Direkte fra Green Bay, Wisconsin. Kommentator: Vegard Aulstad. Studio fra kl. 23:00. Kampstart 01:00.

Arsenal henter nok en City-spillerDen ukrainske landslagsspilleren Oleksandr Zintsjenko (25) forlater Manchester City. Venstrebacken har signert for Premier League-rival Arsenal.