• 50 sec. here
  • News: 23%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Brighton – Manchester City 1–4) Stakkars Brighton fikk kjørt seg mot Manchester City, og med tre baklengsmål før sidebytte var «toppkampen» avgjort.

IKKE FRISPARK: Sekunder etter denne situasonen scoret Manchester City kampens første mål. Brighton-keeper Robert Sanchez fikk ikke frispark i duellen med Gabriel Jesus.Etter 28 minutter kontret Manchester City lynhurtig. Bernardo Silva fant Jack Grealish, som igjen trillet til Phil Foden. Han var hardt presset, men fikk satt ballen i det tomme målet via tverrliggeren.

Bare tre minutter senere var det duket for ny kontring og ny scoring. Grealish fikk en avslutning blokkert av Sanchez, men returen havnet hos Jesus. Han skjøt mot målet, traff hælen til Foden og ballen snek seg forbi Sanchez som hadde hanskene på den. Dermed var ungguten tomålsscorer. – Ballen traff meg på vei inn, men jeg tar det jeg får, gliste Foden da han ble intervjuet etter kampen.to poeng bak ledende Chelsea– Jeg sa til dem i pausen at mot et «normalt» lag er dette over, men ikke mot dette laget. Brighton er gode, roset Guardiola etter seieren.Han fikk delvis rett.

Men det var innbytter Mahrez som scoret kampens siste mål da han ordnet 4–1 på overtid. Mahres scoret to gager i midtukenOnsdag har City ligacupoppgjør mot West Ham, og neste helg kommer Crystal Palace på besøk i Premier League. Brighton har Leicester borte i ligacupen, og så er det Liverpool borte i ligaen om en uke.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Ledende ansatte i USAs sentralbank får ikke handle aksjer etter skandaleDe nye reglene kommer etter at sjefene i to av regionalbankene til Federal Reserve måtte gå som følge av aksjehandel.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Jarsteins corona-drama: – Fant en hjertemuskelbetennelseLandslagsmålvakt Rune Jarstein (37) ble så dårlig av coronaviruset at han på et tidspunkt var avhengig av rullestol.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Normann og Norwich fullstendig ydmyket av Chelsea(Chelsea - Norwich City 7–0) Chelsea måtte klare seg uten en rendyrket spiss, men i spissenes fravær scoret Mason Mount tre av Chelseas syv (!) mål. Mathias Normann og tabelljumbo Norwich var sjanseløse i den engelske hovedstaden.

Alvorlig feil ved kreftstudie avslørt av medisinstudentEn medisinstudent skal ha avslørt feilen ved studien som kan ha gjort noen kreftpasienter sykere. Skikkelige drittbilder. Men saklig….er det mulig liksom? Fy f….

Han er ny direktør i JærmuseetAtle Fiskå blei torsdag tilsett som ny direktør i Jærmuseet. Fiskå tek over direktørjobben frå Målfrid Snørteland, som går av med pensjon til våren.
Kilde: StvAftenblad - 🏆 30. / 51 Les mer »

Ukens låter uke 42: The Weeknd, Gabrielle og ABBASverige og Norge dominerer i ukens låtbunke. Med mer enn en knepen norsk seier, for de som er opptatt av slikt.