Dermed fortsatte Maanum der hun slapp i ligaseieren mot Liverpool nylig og sjokkseieren i mesterligaen mot Ada Hegerbergs Lyon. Også i de kampene scoret den norske landslagsprofilen.

Søndag stanget Maanum inn 3-1-målet da Arsenal tok en ny seier i den engelske superligaen. West Ham, med Thea Kyvåg på laget, ble et enkelt bytte for London-klubben.

70 minutter var spilt da Maanum kastet seg fram foran mål og satte hodet på et innlegg fra Katie McCabe. Tidligere i kampen hadde også Jordan Nobbs og Stina Blackstenius scoret for Arsenal.

Norske servitører

Seieren betyr at Arsenal fortsatt har til gode å avgi poeng denne sesongen. Fem seirer på like mange forsøk er fasiten. 15 poeng har også Manchester United og Chelsea, men sistnevnte har spilt en kamp mer enn de andre.

Frida Maanum spilte hele kampen for Arsenal søndag. Thea Kyvåg ble tatt av banen etter 72 minutters spill.

Celin Bizet Ildhusøy og Ruto Reiten bidro på sin side til at Tottenham og Chelsea tok hver sin solide seier søndag. På bortebane holdt Tottenham full lekestue med Elisabeth Terland og Brighton. London-klubben ga seg ikke før det sto 8-0 på måltavla.

Bizet Ildhusøy startet kampen på høyrekanten og slo den målgivende pasningen til Asleigh Nevilles 5-0-mål ti minutter ut i annen omgang. Neville, Jessica Naz og Drew Spence ble tomålsscorere for Tottenham.

Thorisdottirs United topper

Sikker seier ble det også for Chelsea i hjemmemøtet med Aston Villa. Høyrevingen Lauren James ble den store spilleren i 3-1-seieren med to mål og en målgivende pasning.

Guro Reiten bidro med den målgivende pasningen til 1-0-scoringen midt i første omgang. Reiten ble byttet ut etter 77 minutter, mens Maren Mjelde ikke var med i London-klubbens kamptropp.

Manchester United topper tabellen på best målforskjell. Søndag hadde Old Trafford-klubben små problemer med å ta tre nye poeng mot Elise Steneviks Everton på bortebane. Kampen endte 3-0.

Maria Thorisdottir spilte hele kampen på Uniteds venstreback, mens Vilde Bøe Risa kom inn fire minutter før full tid.