• 56 sec. here
  • News: 26%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Norwich-Liverpool 0–3) Jürgen Klopp viste frem flere av sine største talenter, og Kaide Gordon (16) ble den sjette yngste til å debutere for Liverpool gjennom tidene i ligacupen mot Norwich.

Liverpool vant 3–0. Norwich hadde muligheten til å utligne til 1–1 på straffe mot slutten av 1. omgang, men Liverpool-keeper Caoimhin Kelleher reddet skuddet til Christos Tzolis med beina.

Mens Liverpool står med 13 av 15 mulige poeng i Premier League, ligger Norwich helt på bunnen med bare tap til nå. Vertene hadde avsluttet 1. omgang på en god måte, men tidlig i 2. omgang presterte Liverpool et vakkert angrep som ga 2–0 og på mange måter var kampen avgjort da.Minamino hadde scoret 1. omgangs eneste mål da Divock Origi headet ned til japaneren.

2–0 kom ved Origi selv. Kostas Tsimikas kom stormende på venstrekanten og la inn. Origi styrte ballen med hodet inn i det lengste hjørnet. En scoring fra fotballens ABC.Tsimikas spilte i 65 minutter og markerte seg positivt før Andy Robertson ble byttet inn. Også 3–0 kom ved Minamino, som gjorde alt selv og scoret alene med målvakten. Men hvor var Norwich-forsvaret der?Både 16-åringen Kaide Gordon og 18 år gamle Conor Bradley fikk sin debut for Liverpool i denne ligacupkampen. Gordon hadde en god mulighet til å komme i målkontrollen etter en times spill, men satte ballen høyt over. I pausen kom også Tyler Morton inn til sin debut.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.