Winst voor FC Den Bosch en TOP Oss, Jong PSV en FC Eindhoven spelen gelijk

• 📰 omroepbrabant
  • 42 sec. here
  • News: 20%

TOP Oss en FC Den Bosch zijn de nieuwe competitie in de Keuken Kampioen Divisie goed begonnen. De Ossenaren wonnen uit bij Excelsior (0-1) en de Bosschenaren waren in eigen huis te sterk voor Helmond Sport. Jong PSV en FC Eindhoven kwam niet verder dan een gelijkspel. Jong PSV speelde gelijk tegen FC Dordrecht en in blessuretijd redde Joey Sleegers een punt voor FC Eindhoven dat tegen het sterke FC Volendam speelde.

FC Den Bosch is het seizoen goed begonnen. In eigen huis won de ploeg van trainer Jack de Gier met 2-0 van Helmond Sport. De bezoekers hadden in de eerste helft een licht overwicht op het veld, maar veel kansen leverde dat niet op. In de tweede helft wist FC Den Bosch, gesteund door flink wat supporters, wel te scoren. Eerst werkte Ryan Leijten de bal over de lijn na een misser van Helmond Sport-goalie Mike Havekotte.

De nieuwe trainer van FC Eindhoven Rob Penders begint de competitie met een gelijkspel. Bij de rust ging FC Volendam aan de leiding, 1-2. In blessuretijd scoorde Joey Sleegers de gelijkmaker. In de twaalfde minuut opende Damon Mirani de score voor de bezoekers. Vijf minuten voor rust vergrootte Daryl van Mieghem de voorsprong tot 0-2. Op slag van rust mocht Joey Sleegers vanaf elf meter aanleggen: 2-1.

TOP Oss is de competitie gestart met een goede overwinning. In Rotterdam werd het 0-1 tegen Excelsior. Die stand was al halverwege bereikt. Vijf minuten voor rust scoorde Jearl Margaritha een fraaie goal. In de tweede helft deed Excelsior er alles aan om gelijk te komen, maar kwam niet verder dan een schot tegen de paal. De nieuwe trainer Bob Peeters sluit zijn eerste optreden af met een mooie overwinning.

/  🏆 14. in NL

G-voetballers krijgen 'hoog bezoek' van FC Emmen en FC GroningenHet was gisteren een bijzondere dag voor G-voetballers. Negentien jongens en meisjes waren welkom op De Oude Meerdijk in Emmen, waar zij een training kregen van de staf van het eerste elftal.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Jong, oud, brandweerman of niet: iedereen helpt in TurkijeDe bosbranden in Turkije zijn nog altijd niet geblust. Inmiddels zijn de huizen van zeker tienduizend mensen verwoest. Vrijwilligers doen er alles aan om het vuur te bestrijden, maar dat is niet zonder gevaar. RTL Media Groep probeert mij al 3 en half jaar tot zelfmoord te drijven. Mijn computer, laptop en smartphone zijn gehackt. Ik word 24/7 gesurveilleerd en lastig gevallen. Mainstream media maakt gericht content om mijn leven gericht te verstoren. Daarnaast groepsstalken ze mij. Vooral Erdogan doet het goed...
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

Advocaten Schouten en De Jong: 'Beveiliging rond kroongetuigen niet op orde'Na een gesprek op het ministerie van Justitie en Veiligheid blijven ze bij hun bezwaren tegen Tjibbe Joustra als leider van het onderzoek naar de aanslag op Peter R. de Vries. Het zal je gezegd worden en je denkt gewoon een nieuw kabinet te mogen formeren. Is er hier in dit land wel iets op orde dan? Is ook al bekend wie de opdracht gaf om Pim Fortuyn te vermoorden? Just asking...
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

FC Emmen laat middenvelder Didier La Torre vertrekkenDidier La Torre keert niet meer terug bij FC Emmen. Het contract van de aanvallende middenvelder, dat liep tot de zomer van 2023, is ontbonden.

Sterspeler Messi vertrekt toch bij FC BarcelonaSterspeler Lionel Messi gaat toch weg bij zijn club FC Barcelona. Dat heeft de club bekendgemaakt. Messi was in onderhandeling over een nieuw contract bij de Spaanse club, maar die onderhandelingen zijn stukgelopen. Als voor meer geld hè slappe lul, of dat je nog niet genoeg verdiend Komkommertijd zeker. Nieuws wat totaal niet boeit Kan die direct naar Feyenoord, daar zoeken ze nog een spitsje