• 📰 voetbalzonenl
  • 43 sec. here
  • News: 21%

Olympique Lyon heeft de groepsfase van de Europa League niet foutloos kunnen afsluiten

pakte in Groep D een punt tegen groepswinnaar Eintracht Frankfurt en eindigt zelf als derde, zoals voor donderdag al bekend was.Voorafgaand aan de wedstrijd waren Lyon en Rangers al zeker van respectievelijk de eerste en tweede plek in de groep.

De achterstand werd door de bezoekers vervolgens ruim voor de rust helemaal weggepoetst. Opnieuw werd een vrije trap van Leicester City niet overtuigend weggewerkt, waarna Kiernan Dewsbury-Hall vanuit de tweede lijn binnenschoot: 2-2. Napoli kreeg met de weggegeven voorsprong een flinke tik te verwerken, maar stelde in de tweede helft orde op zaken, toen een voorzet van Giovanni Di Lorenzo langs alles en iedereen ging.

Fenerbahçe hoopte op een strafschop nadat Mergim Berisha in het strafschopgebied naar de grond ging, maar die kwam er niet. Halverwege de tweede helft maakte Sam Lammers zijn entree bij Eintracht. De Nederlandse aanvaller waagde zestien minuten voor zijn een serieuze doelpoging, maar er kwam geen winnaar in het Sükrü Saracoglu Stadion. Ferdi bleef negentig minuten op de bank bij Fenerbahçe.

/  🏆 16. in NL

Subsidie van provincie voor film over Vincent van GoghDe provincie Drenthe steunt het maken van een film over het leven van Vincent van Gogh in Drenthe met 150.000 euro. Het moet een soort roadmovie worden over de vele brieven die Vincent van Gogh schreef in de korte periode die hij in Drenthe verbleef en de mensen in het landschap van Drenthe.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Slippertje van Donny van de Beek kost Manchester United de overwinningManchester United heeft de laatste groepswedstrijd in de Champions League niet kunnen omzetten in een overwinning
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »