Tsjechen plaatsen zich in kielzog van ruim winnend Engeland voor EK

• 📰 voetbalzonenl
  • 15 sec. here
  • News: 9%

Engeland wint met 7-0 van Montenegro, terwijl Tsjechië nipt te sterk is voor Kosovo ekkwalificatie euro2020

en Tsjechië hebben zich donderdagavond geplaatst voor het EK van volgend jaar.en gaan daardoor aan kop in Groep A. Tsjechië was op zijn beurt in Plzen te sterk voor directe concurrent Kosovo, dat met nog een wedstrijd te gaan nu op een achterstand van vier punten is gezet en via de play-offs plaatsing af moeten zien te dwingen.

Tien minuten na de rust leek Mason Mount de voorsprong verder uit te breiden, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Aleksandar Sofranac nam vervolgens met een ongelukkig eigen doelpunt de 6-0 voor zijn rekening en zes minuten voor tijd verzorgde Tammy Abraham het slotakkoord.

/  🏆 16. in NL

Turken en Fransen danken Merih Demiral voor bereiken van EKTurkije speelt gelijk tegen IJsland en plaatst zich voor het EK van volgend jaar turijs ek2020
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Aanhangers Guaidó bestormen Venezolaanse ambassade in BrasiliaToen het nieuws over de bestorming naar buitenkwam, verzamelden zich voor- en tegenstanders van de Venezolaanse president Maduro voor de ambassade.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Opnieuw meldt een Democraat zich voor presidentsverkiezingen van 2020Trumpblog: Volg hier de laatste ontwikkelingen rond het presidentschap van Donald Trump.
Bron: NRC - 🏆 4. / 63 Lees verder »