TOP Oss geeft overwinning in de laatste minuut uit handen

• 📰 omroepbrabant
  • 67 sec. here
  • News: 30%

Het hadden drie punten kunnen en misschien wel moeten zijn voor TOP Oss in de wedstrijd tegen MVV vrijdagavond in de Keukenkampioen Divisie. Maar in de laatste minuten van de wedstrijd werd een overwinning alsnog weggegeven. Ook andere Brabantse ploegen kwamen in actie.

TOP Oss was op bezoek in Maastricht. Na een goed half uur spelen kwamen de Ossenaren op voorsprong. Jearl Margaritha schiet TOP Oss op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft leken de Ossenaren de overwinning binnen te slepen en drie punten bij te mogen schrijven. Maar in de laatste minuten van de wedstrijd, kwam MVV op gelijke hoogte.Aanvoerder Jens van Son speelde zijn 250ste wedstrijd in het tenue van de Eindhovenaren. Maar dat jubileum wist de ploeg niet te bekronen met een overwinning. De Eindhovenaren verloren met 2-0.

Vlak voor rust was het Duijvestein die voor Almere de 1-0 binnen kopte. En kort na rust werd de achterstand verdubbeld door een doelpunt van Arweiler.Wachten op privacy instellingen...Helmond Sport kreeg Volendam op bezoek. Zo'n vijf minuten voor rust komt de thuisploeg op voorsprong. Helmond Sport komt op een 1-0 voorsprong door Van Keilegom. Maar lang kan de ploeg daar niet van genieten want nog voor dat het rustsignaal klonk maakte Volendam de gelijkmaker.

In de tweede helft drong Volendam steeds meer aan, maar de Helmonders weten stand te houden tegen de koploper in de eerste divisie. Het blijft bij een 1-1 gelijkspel.NAC heeft flink uitgehaald op bezoek bij FC Den Bosch. De Bredanaars overtuigden en wonnen met maar liefst 5-0 in De Vliert. Door de overwinning gaat NAC over FC Den Bosch heen op de ranglijst. Doelpunten kwamen van Ralf Seuntjens, Kai de Rooij, Boris van Schuppen, Thom Haye en Pjotr Kestens.

/  🏆 14. in NL

Wekdienst 3/12: Advies over vaccinatie kind • Top vijf van Top 2000 gepresenteerdNieuws, weer, verkeer: met dit overzicht begin je geïnformeerd aan je dag. Je bent gek als je je gezonde kind laat inspuiten met een experimenteel vaccin. Blijf met jullie poten van de kinderen af. Eenzijdige berichtgeving. Kinderen blootstellen aan risico's om het leven van de vergrijsde massa te verlengen. Het egoïsme is ongekend...
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

112-nieuws: brandweer Oss rukt uit vanwege rook • schietpartij OudheusdenIn dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Yade, Tiësto en Guus in top 100 op SpotifyMuziekdienst Spotify deelt traditiegetrouw een eindejaarsoverzicht van de meestgeluisterde liedjes van het jaar. Ook onze provincie is in de top 100 vertegenwoordigd, maar misschien niet zoals je verwacht. Niet Guus Meeuwis, maar de 22-jarige Yade Lauren uit Rosmalen gaat namelijk aan de leiding in de artiestenlijst van Spotify.

Peter R. de Vries' lievelingsnummer op 3 in Top 2000A Whiter Shade of Pale van Procol Harum gaat 150 plekken omhoog. Dat nummer eindigt zo hoog na een oproep om erop te stemmen, omdat het het lievelingsnummer was van Peter R. de Vries. nou nou.. wat een nieuwswaardig item.. Als eerbetoon aan Peter had dit nummer gewoon op 1 moeten staan. Vet interessant!

Miljoenen pakketjes verstuurd voor pakjesavond, winkeliers gematigd positiefDe Sint geeft dit jaar, zowel online als in winkel, weer veel geld uit. Dat leidt tot gematigd positieve geluiden bij winkeliers. Voor papier zijn bomen nodig en die moeten eerst gekapt worden