Teleurstelling bij PSV na spektakelstuk: 'Kwamen er voor rust niet aan te pas'

• 📰 NUsport
  • 41 sec. here
  • News: 20%

PSV voorkwam donderdagavond na rust een pijnlijke thuisnederlaag tegen FC Kopenhagen in de Conference League (4-4), maar die comeback kon de teleurstelling in Eindhoven absoluut niet wegnemen. Aanvoerder Cody Gakpo en trainer Roger Schmidt schrokken van het spel in de eerste helft.

ESPN

FC Kopenhagen profiteerde van de dramatische eerste helft van PSV en leidde halverwege zeer verrassend met 1-3. Na rust kwam PSV een stuk beter voor de dag en knokte de ploeg van Schmidt zich helemaal terug door goals van Ritsu Doan, Gakpo en Eran Zahavi, maar een overwinning bleef uit in het spektakelstuk.

"Voor de neutrale kijker was deze wedstrijd leuk, maar wij hadden hier gewoon moeten winnen. Er is nog niks aan de hand. We moeten volgende week zo beginnen als in de tweede helft: scherp, vol energie en met veel beweging aan de bal. Als we zo starten, heb ik er geen twijfel over dat we doorgaan."PSV-aanvoerder Cody Gakpo miste in de tweede helft een strafschop.Ook trainer Schmidt was negatief verrast toen hij PSV voor eigen publiek bezig zag in de eerste helft tegen Kopenhagen.

/  🏆 2. in NL

Schmidt waakt voor FC Kopenhagen: 'Topteam van hetzelfde niveau als PSV'Voor PSV staat donderdag de kwartfinale van de Conference League op het programma. FC Kopenhagen is dan de tegenstander. De Deense club is internationaal gezien geen echt grote naam, maar daar wil Roger Schmidt niks van weten.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Gakpo ten koste van Zahavi in PSV-basis voor duel met FC KopenhagenPSV begint donderdag met Cody Gakpo in de punt van de aanval aan de Conference League-wedstrijd tegen FC Kopenhagen. Door de rentree van de Oranje-international wordt Eran Zahavi naar de bank verwezen.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

In bloedvorm maar geen spits: dit kan PSV verwachten van FC KopenhagenGeen spits, maar wel in bloedvorm. Dat is in een notendop het FC Kopenhagen dat PSV vanavond treft. De Deense club is de tegenstander in de achtste finale van de Conference League. Een team dat volgens Roger Schmidt op hetzelfde niveau zit als PSV.

PSV speelt in spectaculair achtstefinaleduel met 4-4 gelijk tegen FC KopenhagenPSV heeft donderdag in een zeer spectaculaire wedstrijd met 4-4 gelijkgespeeld tegen FC Kopenhagen in de achtste finales van de Conference League. Alles ligt daarmee nog open voor de return van volgende week in Denemarken.

PSV knokt zich in knotsgek duel naast FC Kopenhagen: 4-4De Eindhovenaren kijken halverwege tegen een 1-3 ruststand aan, maar tonen in de tweede helft veerkracht. Volgende week is de return in Denemarken.
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

Enkele tientallen aanhoudingen rondom wedstrijd PSV- FC KopenhagenDe politie heeft donderdagavond enkele tientallen voetbalsupporters aangehouden rond de wedstrijd tussen PSV en FC Kopenhagen in Eindhoven. Zowel voorafgaand als na afloop van de voetbalwedstrijd was het onrustig rondom het Philips Stadion in de stad. De mobiele eenheid moest ingrijpen met charges.