• 89 sec. here
  • News: 39%

Hoffenheim weet eindelijk weer eens te winnen, maar bij Schalke 04 houdt de dramatische reeks aan hoffkol fors04

TSG 1899 Hoffenheim - 1.FC Köln 3-1

Het Hoffenheim van trainer Alfred Schreuder was bezig aan een dramatische reeks en had voorafgaand aan de wedstrijd tegen Köln al zeven wedstrijden niet gewonnen.heeft in principe nog zicht op een Europees ticket, al moet daarvoor wel een achterstand van drie punten op VfL Wolfsburg worden goedgemaakt. De formatie van Schreuder had in de recente wedstrijden tegen Hertha BSC en SC Paderborn problemen met scoren, maar tegen Köln werd al na elf minuten spelen het net gevonden.

Kort voor rust zag Baumgartner nog zijn tweede treffer van de avond geannuleerd worden wegens buitenspel, maar al snel in de tweede helft verdubbelde hij wel de marge. Toen de twintigjarige Oostenrijker twee minuten later als aangever fungeerde bij het doelpunt van Steve Zuber, leek de wedstrijd gespeeld. Doordat Hoffenheim ook met tien man kwam te staan na een tweede gele kaart voor Benjamin Hübner en Florian Kainz de 3-1 aantekende, keerde spanning voor even terug in het duel.

zag zijn penalty echter gekeerd worden door Hoffenheim-doelman Oliver Baumann, waardoor een spannende slotfase uitbleef.Voor Schalke 04 verloopt de hervatting van de Bundesliga voorlopig dramatisch. De formatie van trainer David Wagner leed voorlopig forse nederlagen tegen Borussia Dortmund en FC Augsburg en ging woensdagavond op bezoek bij laagvlieger Fortuna Düsseldorf.

In een tijdsbestek van vijf minuten gaf Schalke de wedstrijd vervolgens echter volledig uit handen. Rouwen Hennings tekende tien minuten na de openingstreffer voor de gelijkmaker, waar Schalke-doelman Markus Schubert er niet gelukkig uitzag. Met 68 minuten op de klok bracht Kenan Karaman de 2-1 op het scorebord, een klap die Schalke uiteindelijk niet meer te boven wist te komen.

/  🏆 16. in NL

Tekort aan water dreigt, en op regen hoeven we even niet te rekenenHet neerslagtekort is dit jaar hoger dan ooit, en er dreigt dan ook een tekort aan water te ontstaan. Vooral in het oosten en zuiden van het land hebben we dringend regen nodig. Ach....jullie hebben een achterstand in jullie hersenpan.... Lekker doorgaan met die houtkap voor biomassa , dan hebben we hier snel ook een Sahara !
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

Minister Grapperhaus ziet niks in wapenstok en pepperspray voor boa'sBoa's willen uitgerust worden met verdedigingsmiddelen omdat ze vaker te maken krijgen met geweld. Grapperhaus wil dat het geweldsmonopolie alleen bij de politie blijft. Gelukkig Dan moeten de BoA niet meer in potentieel bedreigende situaties gebracht worden. Dus taken weer terug naar politie Misschien eerst maar eens beginnen met een IQ test
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

De Treffer'16 haalt 1415 handtekeningen op: 'We willen dat voetbal doorgaat'Voetbalclub De Treffer'16 heeft met een petitie 1415 handtekeningen opgehaald om de gemeente op te roepen om het voetbal in het dorp weer toe te staan. Tijd dat die gemeenteraad van gemeenteBO eens wakker wordt en het voetbal gewoon laat blijven op 2eMond. Misschien is het beter om de stekker bij de gemeenteraad er uit te trekken. Amateuristisch optreden en niet geheel oafhankelijk. We willen dat Corona niet verder doorgaat.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Politie sluit slachthuis in Apeldoorn per direct afNiemand mag het terrein van het bedrijf nog af of op, mogelijk omdat medewerkers onderweg naar hun werk in busjes te dicht naast elkaar zaten. Goedzo. Het is begonnen. Staat heeft de maniet gevonden om de boeren te duperen en falliet te laten veklaren op termijn.Sluit de slachthuizen en ze blijven met hun vlees zitten .lukt het niet met de stikstof onzin dan maar de corona onzin. Oh? Is er een doosje Plaquenil (HCQ) aangetroffen?