Schmidt tevreden met 'dik verdiende' overwinning: 'Veel dingen goed gedaan'

• 📰 omroepbrabant
  • 16 sec. here
  • News: 10%
  • Publisher: 59%

PSV won zaterdagavond moeizaam van PEC Zwolle. Pas in de laatste tien minuten namen de Eindhovenaren afstand van de bezoekers uit Overijssel. Ondanks dat de thuisploeg zoveel moeite had met de nummer laatst van de eredivisie was trainer Roger Schmidt meer dan tevreden.

"We hebben vandaag heel veel kansen gecreëerd. Net als in eerdere wedstrijden, maar zoals zo vaak ging de bal er niet in. dat is frustrerend. Maar laten we nu niet doen alsof we verloren hebben, we hebben dik verdiend gewonnen en gewoon goed gespeeld. We hebben veel dingen goed gedaan, laten we die dan ook benoemen."

Dat PSV moeizaam wint van kleinere clubs als Sparta en PEC Zwolle en verliest van Willem II geeft de trainer geen hoofdbrekens."Het ligt niet aan de tegenstander maar aan onszelf. In alle drie die wedstrijden waren we beter en creëren we ongelooflijk veel kansen. We moeten ons eerder belonen."

/  🏆 14. in NL

PSV met veel moeite langs hekkensluiter PEC ZwollePSV heeft ternauwernood gewonnen van PEC Zwolle. Na 80 minuten stond het nog 0-1 voor de bezoekers. Maar door drie goals in de laatste tien minuten won PSV alsnog met 3-1 van de hekkensluiter. Een fijne overwinning al zullen ze met gemengde gevoelens terugkijken op de wedstrijd. Hebben altijd strond veel geluk
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Veel vacatures, waarom kunnen vooral jonge mannen toch geen baan vinden?Er zijn momenteel meer vacatures dan werklozen. Toch hebben specifiek jonge mannen nog steeds moeite met het vinden van een baan. Dan moeten ze maar het huishouden gaan doen. Er is werk zat. 'Jonge mannen'
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Opnieuw veel doden door alcoholvergiftiging in RuslandIn Rusland zijn opnieuw veel doden gevallen door het drinken van illegaal gestookte drank met het zeer giftige methanol. Tientallen mensen werden ziek. O, gaan er nog mensen dood aan andere dingen als aan corona? ,.. dat verbaast me een beetje .. Amateurs! Je zou er bijna aan beginnen in dit kutland.
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

NAC-speler Bakker na winst blij maar ook ontevreden: 'Het moet beter'Danny Bakker was blij met zijn goal en de 1-0 overwinning vrijdagavond van NAC op Jong AZ, maar vindt dat zijn ploeg beter kan en moet. Wel was hij tevreden over de samenwerking met Dion Malone in het centrum van de verdediging, want NAC hield weer eens de nul. 'De centrale verdediging staat goed, dus voorlopig is er geen reden om te veranderen', zo zegt Bakker. Komen er ook nog interviews met spelers van Brabantse clubs als topossofficial en mijnfcdenbosch die gisteravond oOk thuis speelden?