Geplaagd Barcelona verliest derde aanvaller met blessure

• 36 sec. here
  • News: 18%

Ousmane Dembélé kan voorlopig niet in actie komen voor Barcelona

. De vleugelspits heeft een verrekking in zijn hamstring opgelopen en is volgens de medische staf van de club vijf weken niet inzetbaar.

Dembélé stond zaterdag in het openingsduel van LaLiga tegen Athletic Club negentig minuten op het veld en zag collega-aanvallerin de rust uitvallen met een kuitblessure. Barcelona, waar Frenkie de Jong zijn officiële debuut maakte, ging met 0-1 onderuit door een prachtige treffer van Aritz Aduriz in de slotfase.

Trainer Ernesto Valverde moest het tegen Ahtletic ook al stellen zonder sterspeler Lionel Messi, die werkt aan zijn herstel en binnenkort terug verwacht wordt. Door het uitvallen van Dembélé en Suárez heeftalleen Antoine Griezmann nog over als echte aanvaller. De eerstvolgende wedstrijd van Barcelona is zondag in het eigen Camp Nou tegen Real Betis.

/  🏆 16. in NL

In de wandelgangen: Barcelona wil toeslaan met de Coutinho-constructieLees verder
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Peperdure ‘miskoop’ Alexis Sánchez krijgt trap na: ‘Dat is echt gekkenwerk!’Simon Jordan heeft goed goed woord over voor Manchester United-aanvaller Alexis Sánchez

‘PSV wil deel Lozano-miljoenen gebruiken voor aantrekken oude bekende’Besiktas-aanvaller Jeremain Lens staat naar verluidt op het lijstje van PSV

Barcelona schendt afspraak met Bayern en publiceert details Coutinho-dealTegen de afspraken in heeft Barcelona details van de Coutinho-deal bekendgemaakt

‘Hij maakt het de aanvallers zo gemakkelijk, hij is de Beckham van Man City’Jamie Redknapp vergelijkt Manchester City-middenvelder Kevin De Bruyne met David Beckham

Opnieuw geen winst voor Feyenoord: gelijkspel tegen FC Utrecht (1-1)Feyenoord heeft zondagmiddag ook de derde wedstrijd van de competitie gelijkgespeeld. In De Kuip werd het 1-1 tegen FC Utrecht.
Bron: NRC - 🏆 4. / 63 Lees verder »