Fenomeen Rebic kan AC Milan ondanks zoveelste doelpunt niet redden

• 📰 voetbalzonenl
  • 56 sec. here
  • News: 26%

AC Milan is er op bezoek bij Fiorentina niet in geslaagd een overwinning over de streep te trekken

, die voor de vierde keer op rij scoorde, drie punten te gaan stelen in Florence, maar een penalty van Edgar Pulgar in de slotfase gooide roet in het eten: 1-1. Milan blijft door het gelijkspel onderin het linkerrijtje bungelen.

Veel kansen waren er niet te zien in de eerste helft in het Stadio Artemio Franchi. Fiorentina had licht de overhand en werd in de zestiende minuut het meest dreigend met een schot van Gaetano Castrovilli, dat over ging. Na een half uur leekde bezoekers fraai op voorsprong te brengen. De 38-jarige spits versnelde de zestien in, kreeg de bal uit de kluts mee en passeerde doelman Bartlomiej Dragowski.

In de 56ste minuut slaagde Milan erin om wél een geldig doelpunt op het scorebord te zetten. De Fiorentina-verdediging wist de bal niet uit de eigen zestien te werken, waarna Ante Rebic doortastend handelde en via het been van German Pezzella scoorde: 0-1. Vijf minuten later brak Ibrahimovic door richting het Fiorentina-doel, maar Henrique Dalbert stak daar een stokje voor door een overtreding te maken op de Zweed.

Fiorentina bleef ook met tien man geloven in een resultaat en kreeg in de 73ste minuut een enorme kans. Dusan Vlahovic dook vrij op aan de linkerkant van de zestien, maar mikte centimeters voorlangs. Daarmee was het niet gedaan, want vijf minuten voor tijd versierde

/  🏆 16. in NL

Vleugeloperatie kan neergeschoten ooievaar niet reddenHet lukte niet om een kogel uit de linkervleugel van de vogel te verwijderen.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Bedroefde tienjarige fan kan recordjacht van Liverpool niet afwendenBedroefde tienjarige fan kan recordjacht van Liverpool niet afwenden lfc
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Incubatietijd coronavirus mogelijk geen twee maar vier wekenDit kan de bestrijding van het virus moeilijk maken, omdat patiënten in die periode vaak niet door hebben dat ze anderen kunnen besmetten. Dus we zetten de mensen van de cruise 2 weken in quarantaine zonder te testen en die vieren inmiddels carnaval ...

Messi: ‘Ik kon niet toestaan dat ik op die manier door hem werd aangevallen’Lionel Messi heeft ondanks de sportieve en bestuurlijke problemen niet de intentie om Barcelona te verlaten, zo verzekert de aanvaller

Drentse carnavalsoptochten gaan ondanks de harde wind gewoon doorHet weer lijkt vooralsnog geen problemen op te leveren voor de carnavalsoptochten dit weekend. Voor zover bekend zijn er geen afgelastingen.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Wat is er dit weekend te doen in Drenthe?Het wordt wild en onstuimig buiten, maar daar laten wij ons niet door tegenhouden! Wie op pad wil kan dat, ondanks de op komst zijnde storm Ellen, hier doen: meppel