• 43 sec. here
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 21%

FC Emmen heeft de eerste punten in de Eredivisie binnen emmhee

Een fel Emmen creëerde in de eerste 45 minuten veel meer kansen dan het teleurstellende Heerenveen. Het team van Lukkien kwam voor rust tweemaal tot scoren en legde daarmee de basis voor de overwinning. De start van de Emmenaren mocht er absoluut zijn: Laursen schoot een vrije trap van grote afstand binnen achter, die op het verkeerde been stond en de vroege voorsprong van de thuisploeg niet kon verhinderen.

Hahn hield het matige Heerenveen op de been bij een kopbal van Michael de Leeuw en een schot van Marko Kolar, al startte laatstgenoemde wel vanuit buitenspelpositie. Het goede spel van FC Emmen leek na een half uur beloond te worden met de 2-0, maar Hahn kon nog net een poging van Kolar keren. Vier minuten voor rust, vlak na een levensgevaarlijke vrije trap van Hicham Faik, werd het alsnog 2-0: Bijl kopte raak op aangeven van Lorenzo Burnet.

Heerenveen kwam sterker uit de kleedkamer. Zo kopte Sven Botman uit een corner van Faik in de handen vanen niet veel later was het Faik zelf die een vrije trap maar net over de kruising zag gaan. De 2-1 hing weliswaar in de lucht, maar het scorebord kwam niet meer in beweging. Na een overtreding van Hahn op Kolar leek Emmen nog een strafschop te krijgen, maar de aanvaller stond buitenspel.

/  🏆 16. in NL

Brigata Fanatico: voorlopig geen gesprekken met FC Emmen, wél sfeeractiesHet spoedoverleg tussen de Brigata Fanatico en voorzitter Ronald Lubbers van FC Emmen heeft niets opgeleverd. De supporters blijven bij hun standpunt om voorlopig niet meer aan te schuiven bij de periodieke gesprekken met de club.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

NAC, FC Eindhoven, Cambuur en Volendam halen genadeloos hard uitEr werd heel veel gescoord in de Keuken Kampioen Divisie!
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Voor alle zekerheid extra inspectie stadion FC Utrecht'Een gewaarschuwd mens telt voor twee', zegt directeur Jan Spelt van stadion Galgenwaard.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Arsenal evenaart prestatie van tien jaar geleden en gaat aan kopArsenal wint na tien jaar weer zijn eerste twee Premier League-wedstrijden van het seizoen

Boem! Daar gaan de GZI-torens [video]Het markeert het einde van de Gas Zuiverings Installatie (GZI) in Emmen: de ontploffing van de schoorsteen en de fakkel.

Inburgeren in lesbisch RuslandEr bestaan twee Ruslanden, zeggen mijn Moskouse vrienden altijd: dat van Poetin en dat van Poesjkin. Van Poetins Rusland word je al gauw neerslachtig, omdat het met economische stagnatie en politieke onderdrukking te maken heeft, terwijl het land van Poesjkin je aan het lachen maakt en je kan vertederen. Om een indruk van Poesjkinland te krijgen, moet je Russische schrijvers lezen, van wie het…
Bron: NRC - 🏆 4. / 63 Lees verder »