FC Emmen opnieuw onderuit tegen hekkensluiter Helmond Sport in KKD

• 📰 NUsport
  • 43 sec. here
  • News: 21%

FC Emmen heeft dinsdag een pijnlijke thuisnederlaag geleden in de Keuken Kampioen Divisie. De nummer twee van de ranglijst verslikte zich in Helmond Sport, dat laatste staat: 1-2.

Eerder dit seizoen zag Emmen ook al de uitwedstrijd in Helmond verloren gaan . Van de zes overwinningen van Helmond tot nu toe, boekte het er dus twee tegen de ploeg van trainer Dick Lukkien.

Helmond, dat al drie maanden wachtte op een zege, kwam in de blessuretijd van de eerste helft op voorsprong. Daarbij kreeg het de hulp van Emmen-aanvoerder Jeroen Veldmate, die terug wilde koppen op zijn eigen doelman, maar Jellert Van Landschoot over het hoofd had gezien. Na rust werd Emmen sterker en dat leverde tien minuten voor tijd de gelijkmaker op. De Peruaan Miguel Araujo kopte raak uit een corner.

De thuisploeg wilde daarna doordrukken, maar kreeg in blessuretijd het deksel op de neus. Opnieuw was het de Belg Van Landschoot die scoorde, deze keer na een goed uitgevoerde counter. FC Emmen heeft na 27 speelronden een achterstand van zeven punten op koploper FC Volendam. Nummer drie Excelsior volgt op drie punten, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. De bovenste twee ploegen promoveren direct naar de Eredivisie.

/  🏆 2. in NL

Helmond Sport-diehards zonder shirt na sensationele ontknoping tegen FC EmmenAls nummer twintig op bezoek bij de nummer twee, een hele wedstrijd lang alleen maar verdedigen en dan met twee counters alsnog winnen. Helmond Sport verbaast dinsdagavond alles en iedereen op bezoek bij FC Emmen, ook de diehards in het uitvak die de 224 kilometer hebben overbrugd: en dus gaan de shirts uit aan de Oude Meerdijk.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Helmond Sport in blessuretijd langs FC EmmenIn de Keuken Kampioen Divisie heeft Helmond Sport dinsdagavond op de valreep met 2-1 gewonnen van FC Emmen.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

FC Emmen snijdt zich in de vingers tegen hekkensluiter en zet titel op het spelFC Emmen is dinsdagavond diep in blessuretijd tegen een nederlaag aangelopen in de Keuken Kampioen Divisie
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

FC Emmen-spits scheurt kruisband af en speelt dit seizoen geen wedstrijd meerSlecht nieuws voor FC Emmen en Mart Lieder: de spits komt dit seizoen niet meer in actie. Dat maakt de Keuken Kampioen Divisie-club maandag bekend.

Advocaat verdachte schietpartij Emmen: 'Mijn cliënt is slachtoffer'Een 41-jarige man uit Emmen vindt dat hij ten onrechte vastzit voor het schieten op drie mannen in een park in de wijk Angelslo in oktober vorig jaar.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Bestuurder auto rijdt door na botsing met scootmobiel in EmmenHet ongeval vond plaats op de Nijkampenweg in Emmen. Bij de botsing raakte ook nog een geparkeerde auto beschadigd.