FC Eindhoven sterkste in derby tegen Helmond Sport, verlies FC Den Bosch

• 📰 omroepbrabant
  • 23 sec. here
  • Publisher: 59%

FC Eindhoven heeft vrijdagavond de derby tegen Helmond Sport met 2-1 gewonnen. De ploeg van trainer Rob Penders blijft door dit resultaat meedraaien in de top van Keuken Kampioen Divisie. FC Den Bosch ging in de uitwedstrijd tegen Excelsior hard onderuit 4-0. TOP Oss gaf in blessuretijd een voorsprong weg tegen Telstar, 2-2. NAC won de uitwedstrijd tegen MVV Maastricht met 2-1.

FC Den Bosch ging vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen Excelsior hard onderuit, 4-0. Halverwege stonden de Bosschenaren met 1-0 achter na een doelpunt van Thijs Dallinga. Kort na rust vergrootte Mats Wieffer de voorsprong naar 2-0. Marouan Azarkan en opnieuw Thijs Dallinga bepaalden de eindstand op 4-0. FC Den Bosch staat na de nederlaag op de 15e plaats in de Keuken Kampioen Divisie.FC Eindhoven won de derby tegen hekkensluiter Helmond Sport met 2-1.

TOP Oss heeft in de blessuretijd tegen Telstar een 2-1 voorsprong uit handen gegeven. In de 92e minuut maakte Anwar Bensabouh de gelijkmaker voor Telstar. De thuisploeg was halverwege de eerste helft op voorsprong gekomen door Rein Smit. Kort voor rust trok Joshua Sanches de stand weer in evenwicht. Kay Tejan zette de Ossenaren weer op voorsprong. TOP Oss leek lange tijd met drie punten naar huis te gaan, totdat Bensabouh roet in het eten gooide.

/  🏆 14. in NL

Heel veel kansen maar geen goals in Venlo bij VVV tegen FC Volendam
Bron: NHNieuws - 🏆 17. / 51 Lees verder »

Update: FC Barcelona tikt 5 miljoen af en presenteert talent Torre (18)FC Barcelona nadert een akkoord met het Spaanse toptalent Pablo Torre. De achttienjarige aanvallende middenvelder van Racing Santander moet voor minder dan tien miljoen euro de overstap maken naar Cataloni\u00eb.\u00a0
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

'FC Barcelona is overtuigd en hakt de knoop door inzake Alves (38)'38 jaar oud, maar nog lang niet versleten: FC Barcelona wil Dani Alves een jaar langer vastleggen. De Braziliaan heeft in zijn eerste maanden indruk gemaakt op hoofdtrainer Xavi.

FC Groningen heeft contractnieuws: 'We zien toekomstige Eredivisie-keeper in hem'FC Groningen heeft tweede keeper\u00a0Jan Hoekstra langer aan zich weten te binden. Het opleidingsproduct van De Trots van het Noorden beschikte over een aflopend contract, maar ligt nu vast tot medio 2024.