• 📰 omroepbrabant
  • 37 sec. here
  • News: 18%
  • Publisher: 59%

Het is FC Den Bosch niet gelukt om in Amsterdam Jong Ajax te verslaan (2-1). Lang leek het op een gelijkspel uit te draaien, maar invaller Ar'jany Martha kopte de thuisploeg in de 86e minuut naar de zege.

FC Den Bosch kon al in de tweede minuut op voorsprong te komen via Ryan Leijten. Hornkamp gaf hem de bal op een presenteerblaadje maar Leijten schoot tegen Gorter aan.

Daarna werd Jong Ajax dreigend, al is het Den Bosch dat na twintig minuten bijna op voorsprong komt. Van der Winden probeerde het vanaf de middellijn. De verdediger zag Jay Gorter voor zijn goal staan en besloot uit te halen. De bal eindigde op het dak van het doel.Kort daarna kwam de Amsterdamse beloftenploeg op voorsprong nadat via een gelukje de bal bij Rasmussen kwam.

In de tweede helft komen de Bosschenaren goed uit de startblokken. Soufyan Ahannach speeld zijn tegenstander mooi voorbij en haalde uit. Zijn poging werd gekeerd door Gorter. Toch komt de ploeg later langszij via Van Bakel. De wedstrijd wordt onvriendelijk met verschillende opstootjes, waarna uiteindelijk de Amsterdammers de wedstrijd winnen.

/  🏆 14. in NL

Götze helpt PSV langs FC Groningen met eerste competitietrefferPSV heeft op bezoek bij FC Groningen gedaan wat het moest doen. De ploeg van Roger Schmidt won met 0-1 in het hoge Noorden en blijft daardoor koploper in de Eredivisie. Mario Götze was de matchwinner aan Eindhovense zijde.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Brobbey beleeft absolute droomrentree en helpt Ajax terug aan kopAjax heeft zondagmiddag de koppositie in de Eredivisie heroverd met een overtuigende zege op FC Utrecht
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

DPG Media Privacy GateZijn de boeren er ook al naartoe?
Bron: parool - 🏆 26. / 51 Lees verder »

Zij demonstreren vanmiddag tegen de corona-maatregelenDe actiegroep Nederland in Verzet demonstreert vanmiddag opnieuw tegen het coronabeleid op het Museumplein in Amsterdam. Een portret van drie deelnemers. Toppers “Ik kan eigenlijk niets anders doen dan actief zijn op sociale media” Dit zegt wel alles over dit soort mensen. 'ik zie geen lijken op straat, voor mijn gevoel is er niets aan de hand' 🙄🤔 Dat niveau dus.....
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »