FC Den Bosch te sterk voor Jong FC Utrecht

• 📰 omroepbrabant
  • 16 sec. here
  • News: 10%

FC Den Bosch heeft in Keuken Kampioen Divisie met 2-1 gewonnen van Jong FC Utrecht. De Bosschenaren gingen met een 2-0 voorsprong de rust in. In de slotfase van de wedstrijd kwamen de bezoekers nog dichtbij, maar de ploeg van trainer Jack de Gier hield stand.

FC Den Bosch had in de eerste helft het betere van het spel. Halverwege kwamen de Bosschenaren dan ook verdiend op voorsprong. Roy Kuijpers scoorde voor de thuisploeg. In de blessuretijd van de eerste helft vergrootte Mohamed Berté de voorsprong naar 2-0.

Tien minuten voor het einde van de wedstrijd kwam Jong FC Utrecht terug in de wedstrijd. Invaller Ayman Sellouf maakte de aansluitingstreffer. In de slotfase werd het nog spannend, maar de Bossche doelman Van der Steen voorkwam met een fraaie redding dat Jong FC Utrecht op gelijke hoogte kwam.

/  🏆 14. in NL

Ook hondje overleden na fatale steekpartij Den BoschDe hond die afgelopen weekend acht keer werd gestoken bij de fatale steekpartij in Den Bosch is overleden. Dat heeft de familie laten weten op Facebook. Ziek man .... Zielig 😢
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

Justitie vervolgt zes verdachten in groepsverkrachtingszaak Den BoschHet Openbaar Ministerie (OM) denkt genoeg bewijs te hebben om zes verdachten in een groepsverkrachtingszaak in Den Bosch veroordeeld te krijgen. Na een radiostilte van ruim een jaar moeten zij zich in december dan toch voor de rechter verantwoorden. Een andere man die in 2019 ook in deze zaak is opgepakt, wordt niet vervolgd. Tegen hem is te weinig bewijs. Nu nog in Heerenveen, vrouw 26 omgekomen Hoop dat ze krijgen wat ze verdienen
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Ronald Koeman ontslagen bij FC Barcelona na nieuwe nederlaagRonald Koeman is ontslagen als coach van FC Barcelona. Dat bevestigde de club even na middernacht na berichtgeving in Spaanse media. De Nederlander was iets meer dan een jaar in dienst bij de noodlijdende Catalanen, die dit seizoen vaak slechte resultaten boekten. Geen trainer krijgt dit team goed op de rails zonder goede aankopen. Koeman kan nu rustig ademhalen. Lijkt me dat de werksfeer behoorlijk was verpest. Nu lekker cashen en elke dag golfen. Hartelijk welkom in de uitzending! Lekker man, centjes tellen, beetje relaxen en over een jaar lekker aan de bak in de eredivisie

Arjen Robben krijgt van FC Groningen waardig afscheid als profvoetballerArjen Robben krijgt een passende afsluiting voor zijn voetbalcarrière, zo maakt FC Groningen bekend
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »