Dramatisch PSV krijgt pak slaag van Feyenoord

• 📰 omroepbrabant
  • 24 sec. here

Een zeer zwak PSV heeft in eigen huis met 0-4 verloren van Feyenoord. In een zeer tamme topper gaf de thuisploeg niet thuis en gingen de Rotterdammers effectief om met de kansen. De nederlaag betekent het eerste puntverlies van de Eindhovenaren van dit seizoen.

Voor de neutrale toeschouwer was het zwaar om door de eerste helft heen te komen. Het enige vuurwerk was er voor de wedstrijd tijdens een sfeeractie, maar daarna hield het op. Beide ploegen konden de bal amper drie keer in de ploeg houden. Er was totaal geen sprake van spanning en ook kansen waren schaars.

Waar eigenlijk iedereen in het stadion al dacht aan een 0-0 ruststand, ging het een paar tellen voor rust toch fout voor PSV. Een voorzet vanaf de linkerkant kwam terecht bij de vrijstaande Jens Toornstra. De Feyenoorder schoot de bal met een volley achter de kansloze Joël Drommel. Een goal die niet paste binnen het beeld van de eerste helft.Het moest anders bij PSV. Daarom liet Schmidt het er niet bij zitten en wisselde hij drie keer in de rust.

Dramatische trainer verliest van matig Feyenoord

De kop alleen al: 'Dramatisch', 'pak slaag'. Relnicht Omroep Brabant.

Wat een waardeloze trainer!! Heel snel OUT met deze gast!!

0-4

/  🏆 14. in NL

PSV wil in Eredivisie eindelijk weer eens van Feyenoord winnenPSV wil vanmiddag Ajax weer aflossen als koploper van de Eredivisie. Het elftal van trainer Roger Schmidt moet daarvoor zien af te rekenen met Feyenoord, in de eerste ontmoeting dit seizoen in de competitie tussen twee clubs uit de traditionele top drie. Laat feyenoord vandaag maar winnen. Dat moet geen probleem zijn lijkt mij
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

Feyenoord vernedert PSV met 0-4 overwinning in EindhovenVoor het eerst dit seizoen heeft PSV punten gemorst in de Eredivisie psvfey
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Pedersen komt keihard in botsing en moet er met brancard vanaf tegen PSVMarcus Pedersen is zondagmiddag per brancard van het veld gedragen in de wedstrijd tegen PSV psvfey