Bayern München vernedert FC Barcelona in Champions League

• 📰 RTL Nieuws

Bayern maakte zijn favorietenrol meer dan waar

In de eerste tien minuten gebeurde voor beide doelen, in een open wedstrijd, van alles. Thomas Müller opende in de 4e minuut, na een combinatie met Robert Lewandowski, de score voor Bayern. In de 7e minuut stond het, na een ongelukkig eigen doelpunt van David Alaba, alweer gelijk: 1-1.FC Barcelona had even de overhand en kreeg twee kansen om op voorsprong te komen. Na een steekpass schoot Suárez de bal tegen doelman Manuel Neuer aan en in de 10e minuut raakte Messi de paal.

/  🏆 24. in NL

Bayern München vernedert slap Barcelona met historische uitslagBayern München vernedert slap Barcelona met historische uitslag barbay
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Keeperstwist in CL: ‘Het deed denken aan Edwin Van der Sar en mij’Barcelona - Bayern München is niet alleen een van de vier kwartfinales van de Champions League, maar voor voetbalminnend Duitsland óók het duel der doelmannen ucl