Ajax loopt geen averij op tegen Telstar, Brobbey drie keer trefzeker

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 19 sec. here

Ajax heeft vrijdagmiddag eenvoudig gewonnen van Telstar in een oefenwedstrijd : Ajax SCTelstar

Opvallend was dat Lucca als linksbuiten fungeerde. Het was geen geslaagd experiment van Schreuder. De 22-jarige had het lastig en kon niet imponeren. In de 33ste minuut kreeg Ajax bijna de gelijkmaker om de oren. Uit een corner kreeg Telstar een grote kans, maar de inzet ging naast. Bij rust stond het 1-0 voor Ajax, maar was het spel verre van goed.

In de tweede helft veranderde er niet veel aan dat spelbeeld. Beide ploegen wisten weinig kansen te creëeren. Bij tijd en wijle was het zelfs slaapverwekkend. Later in de tweede helft ging het wél lopen bij Ajax. In de 76ste minuut was het Brobbey die de 2-0 maakte na een pass van Kenneth Taylor, die de diepte in werd gestuurd door Steven Berghuis.

/  🏆 20. in NL

Brobbey loodst Ajax met hattrick langs Telstar in oefenduel van 120 minutenAjax heeft vrijdagmiddag in vriendschappelijk verband met 5-1 gewonnen van Telstar. Op sportcomplex De Toekomst liet Brian Brobbey zich gelden met drie treffers. Het duel kende drie delen: twee van 45 minuten en één van dertig minuten.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

'Mister 1-0' Klaassen zet Ajax op voorsprong in oefenduel met TelstarAjax komt op voorsprong in het oefenduel met Telstar. Wie maakt de goal? Je raadt het al: Davy Klaassen!
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Ajax speelt oefenwedstrijd: Schreuder stuurt deze elf namen het veld inAjax speelt om 12.00 uur een oefenwedstrijd tegen Telstar. Trainer Alfred Schreuder kiest voor een mix van basis- en reservespelers.

Driessen: ‘Schreuder is op een mijn gaan staan bij Ajax en heeft hulp nodig’Valentijn Driessen denkt dat Alfred Schreuder door Ajax wordt ingezet om 'het vuile werk' op te knappen Schreuder moet blijven !!
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

De jaren van Daley Blind bij Ajax
Bron: AT5 - 🏆 1. / 68 Lees verder »

Daramy moet het ontgelden in Denemarken: 'Je bent te slecht voor Ajax!'Bij het Deense Br\u00f6ndby IF weten ze ook dat\u00a0Mohamed Daramy er weinig van gebakken heeft in zijn eerste Ajax-seizoen. Tijdens het treffen met FC Kopenhagen, waar Daramy op huurbasis speelt, richten de fans van\u00a0Br\u00f6ndby zich tot de aanvaller: 'Je bent te slecht voor Ajax!', zingen ze massaal in het Deens.