• 📰 voetbalzonenl
  • 52 sec. here
  • News: 24%

Lees verder

op gelijke hoogte kunnen komen met nummer zes Napoli, maar Milan mocht zich gelukkig prijzen met een 2-2 gelijkspel na een eigen doelpunt van SPAL in de vierde minuut van de blessuretijd. De ploeg van Stefano Piolo speelde de gehele tweede helft met een man meer in het Paolo Mazza.

Voor het eerst sinds 8 maart tegen Genoa, bij de laatste competitiewedstrijd voor de onderbreking van de Serie A, behoorde Zlatan Ibrahimovic weer tot de wedstrijdselectie. De aanvaller ontbrak in de afgelopen drie officiële wedstrijden door een kuitblessure. Vanaf de bank zag hij Milan vroeg in de wedstrijd op achterstand komen na een kolderiek doelpunt. Na een indraaiende corner claimde SPAL een handsbal van Matteo Gabbia, waarna beide ploegen de aandacht verloren.

Daarmee was de gifbeker van Milan no niet leeg, want meteen na het doelpunt liep Samu Castillejo een hamstringblessure op en moest hij gewisseld worden voor Alexis Saelemaekers. Kort daarna was Hakan Çalhanoglu met een fraai schot in de rechteronderhoek dicht bij de 1-1, maar doelman Karlo Letica reageerde attent. Na een halfuur wist SPAL de marge op prachtige wijze te verdubbelen.

de bal ineens op de slof, nadat hij Gianluigi Donnarumma voor zijn doel mag staan, en zijn inzet zeilde met een mooie boog over de keeper heen: 2-0.

/  🏆 16. in NL

Sneijder lovend over favoriete teamgenoot: ‘Hij verdiende Gouden Bal absoluut’Wesley Sneijder kijkt net als Rafael van der Vaart en Robin van Persie reikhalzend uit naar de rentree van Arjen Robben fcgroningen
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Agenten slaan geen millimeter over bij doorzoeken van landgoed van Jan B.Agenten doorzoeken het terrein van Jan B. in Hulten dinsdag millimeter voor millimeter. De man die eerder wapens leverde aan de Amsterdamse onderwereld, werd dinsdagochtend in alle vroegte van zijn bed gelicht vanwege wapenbezit. Daarna werd het terrein afgezet. en doorzoek Tientallen agenten doorzoeken het perceel.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Airbnb naar de rechter om terugbetalen servicekosten te voorkomenTienduizenden Nederlanders hebben zich aangesloten bij claimbureaus om geld van de bemiddelaar terug te krijgen.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Harde klappen in de luchtvaart: massaontslag bij meerdere bedrijvenBij Airbus, Easyjet en Air France verdwijnen tienduizenden banen als gevolg van de coronacrisis.