AC Milan lijdt in knotsgekke slotfase pijnlijke nederlaag

• 📰 voetbalzonenl
  • 24 sec. here

AC Milan is maandagavond in de Serie A diep in blessuretijd tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen

De verdediger schoot van elf meter naast, maar kon een minuut later alsnog juichen, toen een lange bal van Rade Krunic met enig geluk bij Leão terechtkwam. De aanvaller passeerde de uitkomende Provedel door het speeltuig subtiel over hem heen te tikken: 1-0. De vele gemiste kansen kwam de ploeg van trainerna rust duur te staan, want halverwege de tweede helft liep het tegen een onverwachte gelijkmaker aan.

In de allerlaatste minuut greep Spezia vervolgens de volle buit, toen Emmanuel Gyasi een counter afronde: 1-2.De ban werd na twintig minuten gebroken door de bezoekers, nadat Eljif Elmas de bal op intuïtie de bal voor het doel trok. Lozano toonde zich alert door voor zijn directe tegenstander te komen en in de linkerhoek doel te treffen: 0-1. Fabián Ruiz dacht de marge nog voor rust te verdubbelen, maar moest toezien hoe zijn doelpoging op de lat belandde.

/  🏆 16. in NL

Everton zoekt manier om van Rafael Benítez af te komenRafael Benítez gaat de laatste nederlaag die Everton zaterdag leed niet overleven, zo meldt The Athletic
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Real Madrid pakt Supercopa na rood en gestopte penalty in slotfaseReal Madrid heeft zondagavond beslag gelegd op de Supercopa de España LOL

Deceptie is groot bij verliezend Feyenoord: ‘Ik laat mijn team in de steek’Justin Bijlow mocht zich de nederlaag van Feyenoord tegen Vitesse (0-1) zaterdag in de Eredivisie aanrekenen feyvit

DPG Media Privacy GateMarcelLevi Was het was het allemaal maar zo simpel MarcelLevi Daar ga je dus bij je uitgangspunt al de mist in. Weggegooide letters.
Bron: parool - 🏆 26. / 51 Lees verder »