Zafrul: Threshold under NRP 'dynamic', might change for Phase 3

Zafrul: Threshold under NRP 'dynamic', might change for Phase 3

24/7/2021 3:44:00 AM

Zafrul: Threshold under NRP 'dynamic', might change for Phase 3

'When 40 percent of our people are fully vaccinated, we will ask the NRP to consider this matter.'

Read more: malaysiakini.com »

The climate crisis is causing mental health issues

Extreme weather events due to clmate change are not only endangering our lives but also causing 'climate anxiety'.

Do you know those numbers are live? We are averaging more than 100 in deaths per day!! Kepala bana ko laa tzafrul_aziz ..xyah nk pakai ayat bombastik sgt laa, gagal tetap gagal..menipu jer laa keja ko utk abah kepala hangguk sembab ko tu..dasar bangsat.. MuhyiddinYassin Sembang kari ni Too many Ministers talking about the same subject matter without the real proven way out for all of us.

Itulah sebab rakyat anggap PN kerajaan gagal, x da plan langkah panjang, sesiapa syok, plan ini, itu, lepas tukar, kan ingat rakayt sudah biasalah, suka x suka, rakyat pun x blh buat apa, klu masalah, istihar darurat settle. Gaji, bonus pun x kacau. I never trust bankers ever Ni yg mkn nasi ganja smlm ke

In other words, we will make cosmetic changes as we go along. 😂😂😂😂😂😂😂😂 Dynamic = Moving the Goalposts open Parliament all u cheating xyz

Tengku Zafrul says threshold indicator for new cases may be altered | The Malaysian InsightRecovery plan coordinating minister says proposal raised to NSC to change value to severity of cases, or death rate. Hopefully it won’t be like reducing the passing marks in our school exams. Finance Minister talking about Health Ministry matter pula 😓 Since Malaysia don't have experience in handling pandemic situations, all safety measures the Rakyat is facing now is basically by trial & error. The Rakyat are the guinea pigs. That's the reason the number of deaths had increased. The Government don't have the answers.

I don’t believe a word he said . Do you ? Satu lagi menteri PNipu

NRP: Finance Threshold indicator value for new Covid-19 cases may be altered, says Tengku Zafrul | Malay MailKUALA LUMPUR, July 24 — The threshold indicator for new Covid-19 cases set under the National Recovery Plan (NRP) may be changed to a more appropriate value based on current developments and the situation in the country. NRP Coordinating Minister Datuk Seri Tengku Zafrul Tengku Abdul Aziz said a...

Indikator nilai ambang kes baharu PPN akan ditukar, kata Tengku Zafrul | The Malaysian InsightIa akan ditukar kepada nilai keseriusan kes mengikut kategori ataupun kes kematian. Satu lagi menteri PNipu Dari awal lagi ramai pakar² telah bagi komen berkenaan indikator yg digunakan tidak sesuai & tiada asas. Yang paling ketara bil kes 4K, 2K & 500. Tetapi terus dilaksanakan juga..

'Dah lama tak makan nasi vanggey' - Tengku Zafrul | Harian MetroKuala Lumpur: Menteri Kewangan Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz menafikan dirinya yang membuat tempahan nasi kandar dari sebuah restoran terkenal di Ipoh menggunakan helikopter seperti yang tular di media sosial. Dasyat fitnah skg ni..tak tau apa nak jd dgn politikus Malaysia ni.. Kalau dia post gamba tu kt socmed beberapa jam lps helikopter tu berlepas dari ipoh, ye la tu. Rakyat boleh pikir common sense. Tp kalau betul la dia yg order tu, agak kurang bijak la dia pergi post gamba tu. Kalau tak, then ada yg fitnah la. Biar pihak berkuasa siasat dulu.

Zafrul: 64,773 Grab, Food Panda delivery partners register for Socso schemeKUALA LUMPUR: A total of 64,773 active contributors, comprising Grab Malaysia and Food Panda delivery partners have registered for and contributed to the Self-Employed Social Security Scheme (SESSS) under the Social Security Organisation (SOCSO) as of July 9, 2021. This is indeed a good sign in the right track. Hopefully more will come forward and register themselves on the scheme for protection. 👍💚GrabFood PERKESO

Tengku Zafrul: SME financing platform Jana Niaga to get RM1.2b allocation | Malay MailKUALA LUMPUR, July 22 — The allocation for the National Supply Chain Finance Platform, Jana Niaga, is expected to reach RM1.2 billion, with the additional allocation from financial institutions which will participate in phases. Finance Minister Datuk Seri Tengku Zafrul Abdul Aziz said to...