Untuk semua kecuali Najib, Zahid, Azeez dan Nazri

  • 📰 hmetromy
  • ⏱ Reading Time:
  • 1 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 4%
  • Publisher: 51%

Malaysia Headlines News

Malaysia Latest News,Malaysia Headlines

alorsetar Ahli Parlimen UMNO dari Parlimen Pekan, Bagan Datuk, Baling dan Padang Rengas adalah antara yang tidak akan dipertimbangkan sama sekali untuk dibenarkan menyertai Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU).

 

Thank you for your comment. Your comment will be published after being reviewed.
Please try again later.

Main goli ke blh main x blh main, bolh kawan tak boleh kawan.. makin kartun pulak pokitik kita melayu melayuu

i think the only people cant use their brain nicely will join this group honestly😂

Azalina boleh? Hishamuddin boleh? Tengku Adnan boleh? 🤢🤢🤢

Sedih nama dah tersenarai

Kalau 4 orang tu bersara dari UMNO rasanya YB nak masuk UMNO balik tak?

Pasir salak x termasuk kaa

Nampak sangat PPBM ni terdesak nak mengawal pakatan dengan ambil ahli umno. Cakap UMNO rosak, UMNO bkn barang, UMNO adalah parti. Kalau cakap UMNO rosak bermakna ahli UMNo semua rosak bukan 4 orang je yg rosak.

Timb Pres Bersatu tidak akan dipertimbangkan utk menyertai UMNO selama-lamanya.

Sebijik mcm perangai PAN PartiAmanah yg tarik ahli2 PASPusat sertai mereka. Ada dgr DAP panggil ahli2 MCA/Gerakan sertai mereka?

MukhrizMahathir kenapa perlu terima orang yang dikatakan oleh YB sendiri dan parti YB sendiri tidak buat kerja, makan duit rakyat dan macam2 lagi? Ke semua tu sebelum ni hanya fitnah dan sebenarnya mereka adalah orang yang boleh bekerja untuk rakyat, membantu kerajaan dan parti?

Sia2 perjuangan REFORMASI 20 TAHUN jika MP UMNO diserap masuk dlm PH

semua sekali rakyat benciiii

EilaEinas Xpayah nk perasan sgt la Mukhriz oiii...kami pon x ingin nk masok ppbm kau tu...dh mcm ikn buntal pon ado,hahahaha

MukhrizMahathir

Berita baik utk AnnuarMusa , anda diterima masuk BERSATU : Cepat-cepat isi borang deh

PH memang parti katak lompat. Dulu BN lompat marah. Sekarang....

Disenaraikan hitam untuk kebaikan semua termasuk yg terlibat.

Lawan UMNO dpt UMNO, bangang !!!!!!

Sooo if semua dibenarkan masuk kecuali diorang 4, lebih baik join umno and buang diorang 4. Easier maa..

Hahahaha lawak ker cerita sedih ni mutelis dadaykasi. Riak sungguh nooo hang ni. Macam kebolok sangat depa tu pada nak jilat air liur macam daddy hang. Adoi yai kesian sungguh hang ni.

dan aku yakin.dia org pun tak kebulur nak join PH.. lgi pun sepenggal pun baru bermula. confident mcm kapal berlayar tk dilambung ombak..

kalau diorang ni joint PH , takde can lah boboi nak Jadi DPM..

x yah offerlh nti jd umno ver. 2. Manifesto tu tunaikn dulu.

Terdesak sangat dah ker MukhrizMahathir nak offer spai mcm ni sekali..Mesyuarat bahagian pun ada 20 org ada hati nak tunjuk lagak.

Fikirkan baik buruknya

lokman adam sekali.

Kahkahkah....sttment nk cover balik...?siapa ajak siapa nie... Hahahaha

Hahahah😁😂

Apa bagus nya bersatu

Seperti mana saya katakan semalam, itu berita kepala dan ini antara berita ekor. Lepas ini diajaknya pula ahli parti PAS.

Game on.🤭🤭

haha tp padang rengas sayang ph

Pasir Salak terima ke?😅

fahmi_8989 Depa pun tak terliur pun nak join PPBM... 😏

Ha ha ha memang takda intergirity...umno baru dalam buatan

Bagaimana di agak awal lg... klaulah benar berlaku lompat secara besaran makna ini adalah suatu bonus utk rakyat malaysia terutama penyokong PH... dapt kuburkan umno/bn versi lama dan wujudkan umno versi 2.0 nasib la umpama lari mulut buaya masuk mulut naga

Sume pun x pyh bg laa... senang

Tak pe la pun..kerajaan kat kedah pun mcm nyawa2 ikan je tak lama dh tu...

Tolong tambah lagi list tu, Shahidan Kasim dan konco²nya juga jgn sekali dibenar masuk mana² parti dlm PH.

Hope MIC or MCA will offer to these 4 horsemen to join them

Terdesak sgt ke nk MP UMNO lompat parti. Risau ya..parti hanya ada 14 kerusi perlimen. Takut x dpt jdi PM.

Haha.. Takdir Allah takde sape yg tau.. entah2 esoklusa ppbm pulak yg berkubur.

Piye nk masuk bersatu tu..hahaha

Kecuali Jamal jubo, ahmad maslan, tunpecal

lepas ni Nazri plak. Game on.

Pertimbangkan lah janji janji untuk rakyat dan pengundi PH demi memantapkan kepercayaan dan keyakinan....

Dalam politik Malaysia ni never say never. 10 tahun lepas siapa sangka Anwar & Mahathir akan jadi tag team balik semula mcm skrg

mpkinabatangan ?

keputusan bijak

We have summarized this news so that you can read it quickly. If you are interested in the news, you can read the full text here. Read more:

 /  🏆 26. in MY

Malaysia Latest News, Malaysia Headlines

Similar News:You can also read news stories similar to this one that we have collected from other news sources.

Perlis Umno leaders might jump soonKANGAR: Speculations are rife that several Perlis Umno leaders will leave the party and to either become Independents or join the Parti Pribumi Bersat...
Source: theSundaily - 🏆 25. / 51 Read more »

Bersatu puts up 'No Entry' sign for Najib, Zahid, Nazri and AzeezWe are open to all, but not so open to the point these people can join, says Mukhriz. Ooooh but Khairy can? Wait ... the rest did not commit corruption ah? Small fish I suppose. But if they oppressed the rakyat or sided with Najib, Nazri, Zahid, annua musa, ahmad maslan, ahmad dahlan, keruak, tengku adnan... NO thank u! Lol Dont forget to include Ku Nan , Ismail Sabri , Tajuddin , Annuar Musa and Bung Mokhtar too , please !
Source: malaysiakini - 🏆 20. / 51 Read more »

Deepak saman Najib, Rosmah dan Azeez kerana cukai hasil LHDN | The Malaysian InsightJ.R Deepak, Carpet Raya Sdn Bhd dan adiknya, J. Rajesh menyaman Najib Razak, Rosmah Mansor dan Ahli Parlimen Baling Abdul Azeez Abdul Rahim mendakwa bertanggungjawab membayar cukai hasil dikenakan ke atas syarikatnya ketika ahli perniagaan itu menjadi ejen dan proksi kepada mereka.
Source: msianinsight - 🏆 8. / 63 Read more »

KJ dan Nazri salah tentang saya, kata Najib | The Malaysian InsightBeliau berkata jika kedua-dua mereka hadir sesi minum petang di PWTC semalam mereka tidak akan membuat kenyataan begitu. Deepak pulak mcm mana tu? Tak saman ka? Dia kata Rosmah yg suruh bunuh Altantuya dan kandungannya. Jahat Deepak tu kan? NajibRazak. Sy sokong DS saman Deepak. Saman laju2 ye No point defending yrself stupidly as all evidence points to you. U will be prosecuted soon, can't wait Semua orang silap. Kcuali kau , jolo, tarik obeid, ank beranak kapal korek kau.. Adik kau pun dah cabut lari menjauhi kau.. Ramai orang jadi susah krn kau. Kau akan mati merengkok dlm pnjara.
Source: msianinsight - 🏆 8. / 63 Read more »

Nama baharu dan hala tuju baharu untuk BN, kata Ahmad Zahid | The Malaysian InsightLangkah itu adalah sejajar dengan kehendak BN untuk mewujudkan 'two party system' (sistem dua parti). PPM - Parti Perompak Malaysia
Source: msianinsight - 🏆 8. / 63 Read more »

Najib, Irwan dan Hasanah guna wang untuk kepentingan diri, kata SPRM | The Malaysian InsightKesemua enam dakwaan terhadap Najib dan Irwan mempunyai kaitan dengan penyalahgunaan wang kerajaan. With this band of thieves, this is not surprising. Hope they will be punished to the fullest extent of the law
Source: msianinsight - 🏆 8. / 63 Read more »

Tiada peruntukan untuk pesawah, petani, peladang dan nelayan - Najib“Ini jauh berbeza dengan Bajet 2018 kerajaan Barisan Nasional, di mana kita memberi RM6.5 bilion kepada kelompok pesawah, petani, peladang, nelayan, pekebun kecil, penternak dan penoreh getah.' UtusanMalaysia UtusanOnline EilaEinas NajibRazak anwaribrahim chedetofficial.. Kenapa lah perangai ANWAR n TUN fikir langsung nasib Melayu islam yg susah ni‼️📢masa meninggalkan dunia nti jika nak insaf dah terlewat. Lihatlah sejarah islam, pemimpin yg hebat dan di redha Allah ada tak perangai macam ni😠❓ 👍👍👍👍👍👍 Nak tahu cerita sebenar..bapak saya peneroka felda..dulu Felda, kemudian keluar Felda utk usah sendiri kebun 10 hektar,bukan bapak saya sorang,ramai yg usaha sendiri.. takda satu sen pun dapat bantuan dri BN sekian lama..yg mane peneroka Felda dapat tiap2 tahun.. penipuan BN.
Source: UMonline - 🏆 27. / 51 Read more »

Takkan ada rusuhan kecuali Zahid buat kacau, kata Dr Mahathir | The Malaysian InsightPerdana menteri percaya bantahan ke atas ICERD tidak akan menimbulkan kekacauan. kaahhhh saifuddinabd UMNO MEMANG KAKI KACAU...KAKI PENIPU, KAKI PUTAR ALAM, BEKAS PRESIDEN, ISTERI DAN PRESIDEN UMNO SERTA PEMIMPIN UMNO KAKI RASUAH, KAKI SALAH GUNA KUASA KAKI PENYELEWENGAN, PENGUBAHAN WANG HARAM... Pembetulan Tun. Zahid_Hamidi dan abdulhadiawang
Source: msianinsight - 🏆 8. / 63 Read more »

Apabila Myanmar dan Israel sekepala dengan Zahid dan Hadimengapakah Malaysia atau segelintir pihak gerun dengan ICERD? Kelompok manakah dalam negara ini yang ingin disasarkan oleh penentang ICERD? Oh I see.. they implicitly condone actions of Israel and Myanmar.. Oh the irony of these peabrains.
Source: fmtoday - 🏆 5. / 72 Read more »

Jom berbakti untuk semuaSERDANG: Tema ‘Jom Berbakti’ menjadi pegangan ahli Sahabat Masjid Universiti Putra Malaysia (SMUPM) bagi memperkasakan budaya berbakti dalam kalangan warga kampus dan masyarakat sekitar Serdang, menerusi pelbagai aktiviti dakwah dan sosial ummah dianjurkan.
Source: hmetromy - 🏆 26. / 51 Read more »