Rap, Hospital, Malaysia, Kuala Lumpur, Video, Normal, Siti Nurhaliza, Melawat, Asyraf Khalid, Tetamu, Tetamu Ramai, İngkar Sop

Rap, Hospital

Tular ramai melawat Siti Nurhaliza di hospital, Asyraf Khalid mohon maaf | Harian Metro

#Rap Video dimuat naik anak tiri Datuk Seri Siti Nurhaliza iaitu Asyraf Khalid yang memaparkan Siti menerima kunjungan ramai tetamu di hospital selepas melahirkan anak kedua pada 19 April lalu tular sehingga didakwa melanggar SOP.

22/4/2021 7:38:00 AM

Rap Video dimuat naik anak tiri Datuk Seri Siti Nurhaliza iaitu Asyraf Khalid yang memaparkan Siti menerima kunjungan ramai tetamu di hospital selepas melahirkan anak kedua pada 19 April lalu tular sehingga didakwa melanggar SOP.

Kuala Lumpur : Video dimuat naik anak tiri Datuk Seri Siti Nurhaliza iaitu Asyraf Khalid yang memaparkan Siti menerima kunjungan ramai tetamu di hospital selepas melahirkan anak kedua pada 19 April lalu tular sehingga didakwa melanggar prosedur operasi standard (SOP).

Read more: Harian Metro »

Health DG: Malaysia must avoid India's Covid-19 tsunami

PETALING JAYA: Malaysia must avoid a Covid-19 tsunami like the one happening in India, says Health director-general Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah.

Sendiri cari penyakit........takdak berita lain ke nak habaq mai Tahikah anda... Ada hanya perlu menjadi kaya Dan semuanya akan selesai.. Saman. Tiada maaf bagi mung. Rakyat biase kena saman Senang dj org kaya langgar sop pastu minta maaf....kalau org biasa dah kena kompaun dah.. sendiri makan sendiri simpan la.... tk tau ke rakyat tgh baran ni....

Boringgggg Pelajar kat asrama disaman. Instafamous disaman dan dipenjara. Artis pegi utara tgh disiasat. Artis dlm berita ni akan disiasat juga kah? Minta maaf je.., tak kena denda ke? senangnya..,org biasa terus dikompaun.. Tak pa, Mohon Maaf... settle pdrm pun x bole buat ape2. Duit melangkaui kuase. Selagi kayangan yg buat hal, so xde ape yg akan berlaku. Sebab pdrm pun takut dgn dorg. Org seperti Ayob Khan je yg berani👆

Kesian Poodahhhh.. Polis Sila saman rombongan cik Kiah beranak Macam macam berlaku dalam malaysia dari A hingga Z.Bulan posa baik diam dr berkata kata takut dosa hilang pahala posa. Dah buat senang2 je nk minta maaf....org atasan buat semua mata buta bila rakyat bawahan saman itu jam juga. KKMPutrajaya bukan SOP nak masuk wad kena ujian swab test dulu.

Sebab perangai segelintir vvip la ni yg banyak menyusakan rakyat biasa.... Baik2 Ada kelongaran sedikit semua da Tak Ada🐒🐒🐒... Mmg kena bgtahu satu Malaysia ker? Lepas tu xde apa² tindakan penguatkuasaan....kebal sebab VIP/kayangan Siyes dah loya..meluat nk muntah keluar paku dah aku dgn karenah kayangan ni semua. Ujong2 mintak maaf itu laa dok ulang sampai raya haji kang🤮🤮🤢🤢!!! Kita yg biasa2 ni dok menjeruk rasa je..sementelah ‘korang’ semedang langgar 😡😤

Golongan kayangan, vip, artis, instafamous semua benda salah diorg buat akan bukak kertas siasatan je. Bukak nk bg public diam. Bila dh diam, lps la. Satu denda/kompaun pun xde kene. Satu sen pun xde bayar. Tp kalau rakyat marhaen yg kene, on the spot kertas kompaun dikeluarkn.

kalau sekadar maaf, baik gi maafkan pelajar yg tak memasal kena saman tu..ini merak kayangan ni denda ja bagi pengajaran...kalau bersalah kena bayar, kalau tak bersalah then okay la..bukanpentaksubselebriti So conclusion dia kalau nak mcm ni kena jadi kaya and terkenal. Kalau miskin kau beranaklah sesorang cemtu lah kan

Bini je lawa tapi bodo Korang dari golongan kayangan memang kerjanya minta maaf je lepas buat salah eh? Maaf tak diterima, kami cuma nak balik raya..kalau boleh balik raya anda dimaafkan Anak Dato' K yg sorg ni selalu mcm nak menumpang nama Tok Ti. Tuanpunya diri yg beranak pun belum share muka bb, dia dah share dulu. 🙄

Deep jugak ni Jgn risau..anda golongan kayangan..buat apa pun..xpe..NFA Macam mana pihak hospital benarkan org masuk Yg ni x nak bukak kes siasatan ke? Ke sebab dia kayangan minta maaf pun dah cukup?🙄

Aku tak nak komen psl rombongan tu. aku cuma nak ckp, kdg2 empunya diri punya la berjaga2 tak nak post apa2 utk menjaga sensitiviti musim skrg. Tapi sbb kecuaian org lain, segala rahsia terbongkar & akhirnya benda mcm ni terjadi. Apa2 pun, tolong jgn ada double std dlm menghukum. Tk melawat. Dividen Tabung Haji rendah sangat sejak beberapa tahun ni hasil fitnah sitik. Duit illek.....

Senang je buat salah mohon maaf?pihak berkuasa jgn double standard dlm mengambil tindakan,rakyat memerhati gerak kerja anda dlm melaksanakan tindakan bagus... sikap menunjuk2 yg menyusahkan diri Mohon maaf je? Sama la macam Neelofa punya kes. Minta maaf settle semua. Double standard betul. Bufutohfoh