Malaysia, News, Entertainment, Property, Features, Opinion, Blog, Drink, Dine

Malaysia, News

Tinjauan dapati 85% mahu Muhyiddin letak jawatan | The Malaysian Insight

Tinjauan dapati 85% mahu Muhyiddin letak jawatan

28/7/2021 4:37:00 PM

Tinjauan dapati 85% mahu Muhyiddin letak jawatan

Alasan mereka untuk menolak PM termasuk pengurusan pandemik Covid-19, PKP dan kelesuan politik.

Salin URL85% daripada hampir 8,000 individu mahu Perdana Menteri Muhyiddin Yassin meletak jawatan perdana menteri menerusi tinjauan dilakukan oleh Institut Darul Ehsan (IDE). – Gambar fail The Malaysian Insight, 28 Julai, 2021.PENILAIAN penerimaan Perdana Menteri Muhyiddin Yassin menurun secara drastik dengan 85% daripada hampir 8,000 individu memilihnya untuk meletak jawatan.

Liputan 4G Malaysia kini 96%, kata timbalan menteri | The Malaysian Insight Bapa, anak meninggal dunia dipercayai Covid-19 di rumah - Utusan Digital Cross-border travel possibly allowed in three weeks' time, says Hisham

Tinjauan yang dilakukan oleh Institut Darul Ehsan (IDE) menunjukkan hanya 12% memilih Muhyiddin untuk kekal sebagai perdana menteri dan berpendapat beliau tidak sepatutnya meletak jawatan sementara 3% tidak pasti. Read more: TheMalaysianInsight »

Plan to allow football fans back in stadiums submitted to NSC, says Ahmad Faizal

KUALA LUMPUR: Football fans could be making a return to stadiums to watch matches again, says Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu.

Kalau pm berhenti mmg akan hilang terus ke covidnye mcam thanos petik jari hilangkan 50 percent living creatures 85%? biar betul bukan 100% ke huhu Tinjauan tu tk leh pakai The 15% sighhhhhhh Resign saja la. Dah sedar rata2 rakyat malaysia benci have some dignity and step down bukannya hari2 di maki hamun buat muka derk. No matter how many MP u bought as an exchange for a vote remember tis we RAKYAT NEVER VOTED FOR THIS PN GOVT!!

He must go but (if it’s still PN govt) who’d be credible enough to take his place? The Deputy PM? Good luck if we’ll see anything change. Bebal muhyidin ni Buang saja Saya tak percaya statistik ni! It should be 100% mahu Muhyddin letak jawatan Mcm tak betul ja..bukan 95% ka MuhyiddinYassin

AS mahu bekerjasama bangun semula Indo-Pasifik | The Malaysian Insight

Sadly atuk Muhyiddin, we don see a greater Malaysia under PN cares, just worsening. At the first place, I don remember even voting PN as the government. So I trust, it is fair to return what’s not entitled to PN. 85%? Rasanya siapa lagi layak jadi PM sekarang dan boleh bawa Malaysia kembali normal? Anyone boleh jawap? Bg Non ke?

Tunggu sat nak tercirit ni.Lepas cirit nanti saya letak jawatan. Hi...hi...hi....aku cirit korang.Bukankah aku ni kaki cirit. Eh. Jangan bagi tekanan, nanti cirit lagi 15% lagi tu sapa ya ..........mesti walaun PAS Patut 100%!! kisheyem DrThanussha fahmi_fadzil anwaribrahim 100% tepat sekali Hello 100% mahu dia Umno dan Pas tiada peranan dalam kerajaan Malaysia lagi...

please darling I beg you to resign you’re not fit as prime minister Bagus👍👍👍 sila berambus dr persada politik tanahair. Dasar org tua x guna. Hidup mcm setan menyusahkan org..

Pembangkang mahu Takiyuddin dirujuk kepada Jawatankuasa Hak dan Kebebasan | The Malaysian InsightBeliau didakwa mengelirukan Parlimen dan pembangkang mendesak speaker membenarkan isu itu dibahaskan. yes, this should be done. this fella is really misleading the Parliament to escape.

15% mau dia mampus kan? 😂🤣 The other 15% bersatu/umno/pas members? Kalau sekolah darjah satu gres 85% tu A+. Bapa kegagalan Much delayed flight MuhyiddinYassin.... berambuss la cepat.. rakyat betul2 benci ngan kau!! Dasar keparat Berambos la MuhyiddinYassin .... kau xde bakat jadi PM ...dia peduli ke? Strange it’s not 100% yet…

MP Pagoh ini,lebih teruk darpada MP Pekan

PRN Sarawak selepas dapat perkenan Agong, kata Abang Johari | The Malaysian InsightKerajaan negeri juga mahu berhati-hati, tidak mahu PRN menjadi punca penularan Covid-19 bertambah teruk seperti yang berlaku di Sabah.

15% ni dr Bersatu, Pas dan kayangan. Ini 15% yg paling kuat. Mohidin ni perasan dia ni hero dr kayangan utk selamatkan msia agaknya.. org dah benci tu berambus lah dgn hormat Salah tu... Bukan 85% tapi 99.9% 15% lagi tu buta ker atau positive bodoh Tlg lah letak Resignation is not shameful per se. It’s a showmanship of accountability. Pls have some Dignity,Maruah !!

Minta sgt lepas midin resign naikkan la ayah chik. lepas letak jawatan, humban masuk sg buloh! Tapi kulit muka dia tebal sgt! Yep! But…he won’t! 😒

Almost 4 in 10 Malaysians have received one dose, says Khairy | The Malaysian InsightScience minister says 25% of adults vaccinated against Covid-19. Menghapuskan Syirik dan amalannya adalah satu-satunya jalan yang membawa pertolongan Allah SWT. Nabi Muhammad SAW juga memperingatkan kita tentang kesyirikan dan bentuknya 1400 tahun yg lalu. Kini Muhammad Qasim mempunyai mimpi ilahi dengan pesan yg sama. Khairykj Everytime I read your comment about the vac, I laughed. My experience: I was the earliest to reg (in Feb) amongst my fly & relatives. MANY of my relatives ONLY regd after I rec'd my 1st AZ dose in mid Jun. ALL of my relatives alrdy got 2nd jab. Me? Waiting 3rd wk Aug. My son’s mysejahtera was not updated. He kept refreshing daily & checking dailu. Nothing… Yesterday, i felt a bit suspicious ariund 3pm and logged into vaksincovid website n to my horror his appointment was at 2.30pm yesterday…. He missed his appointment bcoz of mysejahtera

sorry to say, his score is an F. Last time kate popular? 1st day in Parliment Tun M chedetofficial TOLD OFF Muhyiddin & pn gOVT to QUIT ,THEY HAVE FAILED IN MANAGING THE COVID PANDEMIC ! statement paling WIN oleh Tun M Ahli PAS yg x de SPM & yg main FB & Wssp je , yg still sokong dia..🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Tak mungkin....sepatutnya 99%

PM8 ni mmg pyah nk ltk jwtn...selagi tkde bende yg mendesak...die pikir btul je...klau die ltk jwtn buruk la rekod die.... Silap tu...patut 100% 15% tu penyokong dr parti mana agaknye. Nk kata Bersatu ade penyokong akar umbi tegar, memang tak nampak dah. Tak perlu tinjau pun. Memang 99% nak dia letak jawatan. 1% tu ahli2 PAS yang bodoh lagi bengap je sokong.

MuhyiddinYassin

Hari yang luar biasa di Parlimen | The Malaysian InsightPenerangan Muhyiddin di Dewan Rakyat semalam tidak menawarkan apa-apa selain menyatakan kerajaan sudah menyelamatkan nyawa.

f4kr0ls00d Terbaik Tak perlu tinjau pun tau 200% sekali pun korang ingat dia nak letak jawatan? NoorAminAhmad Jangan la suruh abahcow letak jawatan. Siapa nak baca doa lepas ni?🤭 Nikmat mana lagi yang masyakarat nak dustakan? Tunggu lah PRU setaaaannnnn!!! 😤 And tge whole cabinet..get out Dah x mampu dah tu... Fizikal n mental dah lembab

f4kr0ls00d Letak shj lah .Pm lembab .nak umumkan nak umumkan shj dah hampir sebulan dah Din oh Din.... Pernah mana2 penyamun menyerah harta selepas membuat samunan? mana mungkin

Adakah Agong dimaklum ordinan darurat dibatalkan, soal ahli Parlimen PKR | The Malaysian InsightAhli Parlimen Pasir Gudang menuntut perdana menteri dan seluruh kabinetnya meletakkan jawatan.

Pattla tknk bt undian