Tidak perlu tergesa-gesa beri dos ketiga - Utusan Digital

Capai dulu 80 peratus vaksinasi.

21/9/2021 2:15:00 AM

Capai dulu 80 peratus vaksinasi.

Tidak perlu tergesa-gesa beri dos ketiga

Privacy OverviewThis website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.

Sudah 22 tahun, harga mi rebus Gerai Kak Dah masih RM2 | Harian Metro Encourage smokers to switch to better alternatives | New Straits Times Rogol remaja 13 tahun hingga mengandung, pemandu lori dipenjara 12 tahun | Harian Metro

NecessaryAlways EnabledNecessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessaryNon-necessary Read more: Utusan Online »

Dirty factories: Two Penang food manufacturers shut down for two weeks

BUTTERWORTH: A tofu factory and a shrimp paste manufacturer have been ordered to close down for two weeks due to unhygienic conditions at their factories.

betul tu masih ada warga asing yg terpaksa cancel appointment 2nd dose sbb kuarantin belum dapat appointment baru. gov tergesa2 tutup walk in warga asing hujung Ogos utk settel isu ppv bukit jalil drp tambah PPV utk warga asing kat lembah kelang President Ada lagi degil ambil vaksin… baik pergi jumpa mereka dan suntik vaksin

Dia macam dah ada org tengah kacau sayur goreng dlm kuali, lagi sorang yg tengah tak ada kerja sgt tu pergi la potong ayam. Haaa mcm tu la... jalan je la dua² kerja apa salahnya. Khairykj Jika ada kemampuan, apa salahnya lakukan serentak?

Tanah runtuh hingga penutupan jalan Simpang Pulai tidak babitkan daerah Cameron Highlands - Utusan DigitalSaya berharap dengan penjelasan ini, rakyat tidak terkeliru dengan apa yang sebenarnya berlaku khususnya yang melibatkan kawasan popular seperti tanah tinggi Cameron Highlands

Tidak wajar ada kasta solat Jumaat - Utusan DigitalTidak wajar ada kasta solat Jumaat

'Tidak sabar jumpa rakan-rakan' - Utusan DigitalMuhammad Ihsan adalah antara 323 pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Putrajaya Presint 8 (1) yang menerima suntikan vaksin Covid-19 menerusi Program Imunisasi Covid-19 remaja (PICK Remaja), hari ini.

Dikritik gemuk, Vicky Shu tidak ambil hati - Utusan Digital“Saya tidak ambil hati, kerana sejak kecil sudah berusaha untuk kurus…”

‘Mohon maaf sahaja tidak cukup’ - Utusan DigitalAimal Ahmadi yang kehilangan anak perem­puan berusia tiga tahun, Malika, menuntut Washington menyiasat pihak yang bertanggungjawab melancarkan dron dalam sera­ngan di sini pada 29 Ogos lalu. An eye for an eye

Selebriti Instagram berbogel, lakukan 'aksi tidak senonoh' secara langsung ditahan - Utusan DigitalSelebriti Instagram berbogel, lakukan 'aksi tidak senonoh' secara langsung ditahan