Rap, News, Malaysia, Kuala Lumpur, Gugur, Sop, Berita, Pelakon, Finas, Vaksin, Sheila Rusly, Along Kamaludin

Rap, News

Terpaksa gugurkan nama pelakon tak ambil vaksin | Harian Metro

#Rap Menurut Along, dia tidak mahu memaksa mana-mana individu atau pelakon untuk mendapatkan vaksin.

23/9/2021 11:31:00 AM

Rap Menurut Along, dia tidak mahu memaksa mana-mana individu atau pelakon untuk mendapatkan vaksin.

Kuala Lumpur : Pengarah Along Kamaludin mengakui terpaksa menggugurkan beberapa pelakon yang ditawarkan bagi membintangi telefilem arahannya, Abang Ngah ekoran tidak mengambil suntikan vaksin.

Read more: Harian Metro »

Malaysian Covid-19 vaccine to be fully developed by local experts, Dewan Rakyat told

KUALA LUMPUR: The ongoing development of a Malaysian Covid-19 vaccine at the Institute for Medical Research (IMR) will be fully conducted by local experts and researchers, says Datuk Aaron Ago Dagang.

.o no n.. . MP. K MD be . Z .. , ... My . Apa benda? Dia tak nak vaksin bukanya berjangkit,ada covind dia yang mati.. Saya dah vaksin 2 dos boleh ambil jadi pelakon kot Terbaik Ehh mat nor kushairi Ni sini lengkap dh 2 dos . . Hayaaa Paksa je la b0d0h. Dah la belakon pun cam kayu masing2. Duit Terakhir saya untuk jual pulut kuning dan laksa . Semoga ada yang sudi support saya untuk jualan ini 😔 Cod area selangor kl cas mengikut kawasan . Kalau ada yang nak infak pun dialukan , Laksa RM6 Pulut Kuning daging/ayam RM12 . Mohon share 💕

Cikgu sekolah tak boleh ke? RadziJidin

Sanggup bakar kereta kerana hutang Along | Harian MetroMelaka Buntu mahu melangsaikan hutang ceti haram (along) berjumlah RM500,000 menyebabkan dua lelaki bertindak membakar tiga kenderaan milik mereka bagi membolehkan tuntutan insuran dilakukan. Wait didn’t local government minister encouraged those in financial constraints to seek ah long’s help?

JPA cadang penjawat awam wajib ambil vaksin | Harian MetroPutrajaya Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) bercadang mewajibkan pengambilan vaksin dalam kalangan penjawat awam bagi memberi jaminan dan keyakinan orang awam untuk berurusan di bangunan kerajaan. Buat cadangan kepala otak kau. Terus wajibkan la bbi nak haram oi. Aduh apebende la bngang nak bagi2 cadangan. Bende2 ni xpayah nak lembut2 konon berhikmah. Kau paksa je la utk kebaikan sejagat. bngsat DGHisham Agreed DGHisham Mana² yang refuse tanpa sebab kukuh seperti masalah kesihatan akan jadi lebih kronik kalau vaccine, boleh ditamatkan perkhidmatan sebab ramai lagi orang nak kerja dekat Malaysia ni.

Suntikan vaksin remaja di Pulau Pinang bermula esok | Harian MetroGeorgetown Pulau Pinang akan memulakan Program Imunisasi Covid-19 Kebangsaan (PICK) bagi golongan remaja berusia bawah 18 tahun, mulai esok. Yes ... Dan akhirnya

6,923 remaja Johor terima dos pertama vaksin Covid-19 | Harian MetroJohor Bahru: Seramai 6,923 remaja sudah menerima suntikan dos pertama vaksin Covid-19 menerusi Program Imunisasi Covid-19 Kebangsaan (Pick Remaja) di negeri ini bermula semalam.

Jumlah guru tolak vaksin semakin berkurangan | Harian Metrokualaterengganu covid19 Jumlah guru yang menolak untuk menerima suntikan vaksin Covid-19 semakin berkurangan selepas perjumpaan pada program penerangan dan kefahaman diadakan minggu lalu

Sabah capai 60 peratus penduduk dewasa lengkap vaksin | Harian MetroKota Kinabalu: Sabah mencapai sasaran 60 peratus daripada penduduk dewasa di negeri ini lengkap vaksin Covid-19 semalam.