'Terlalu banyak adegan lucah'

  • 📰 hmetromy
  • ⏱ Reading Time:
  • 28 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 15%
  • Publisher: 51%

Malaysia Headlines News

Malaysia Latest News,Malaysia Headlines

kualalumpur Malaysia mengharamkan filem lakonan Jennifer Lopez, ‘Hustlers’ kerana mengandungi banyak adegan menjolok mata yang tidak sesuai untuk rakyat negara ini.

Filem berdasarkan kisah benar itu menampilkan sekumpulan wanita menggunakan taktik jenayah termasuk menyebabkan lelaki mabuk sebelum mencuri wang dalam akaun bank mangsa berikutan kejatuhan pasaran saham menyebabkan pendapatan kelab bogel terjejas.

Menurut Lembaga Penapis Filem Malaysia yang mengharamkan filem berkenaan ditayangkan di pawagam, terlalu banyak adegan tidak sesuai terutama berunsur lucah dan terpaksa dipotong.“Ia menampilkan payu dara wanita dan alat sulit lelaki selain tarian erotik keterlaluan serta penggunaan dadah,” kata Pengerusi LPF Malaysia, Mohamad Zamberi Abdul Aziz kepada AFP.

Pengedar filem berkenaan di Malaysia, Square Box Pictures mengesahkan pengharaman itu melalui akaun Instagram mereka.Artikel ini disiarkan pada : Jumaat, 20 September 2019 @ 6:42 PM

 

Thank you for your comment. Your comment will be published after being reviewed.
Please try again later.

Filem yg xde bg pngajaran n moral pd pnonton baik xyah tygkn. Dh la mcm2 kes sosial skrg ni, bwk plak filem psl pnari tiang, lg jhanam masyarakat nanti.

zarina anjolie selamber ig story tayang tetek.ehek

Pergi saja menari kat tiang letrik atau tiang telekom, nanti ada yg up video, boleh femes.

Amar makruf nahi mungkar. Meluat tengok JLo dan geng2 nya berlakon.

Cerita pun pasal penari tiang. Faham2 je lah...

Amar makruf nahi mungkar👍

torrent...

Tak rugi pun kalu tak tengok...dasar Yahudi..

X pe nnt leh tgk online jer

Sokong

Metro bodoh!

Hustlers!!🤔

Shot filem sipolan polan tu semburit tu ok jer..tak haramkan pun.

Good

We have summarized this news so that you can read it quickly. If you are interested in the news, you can read the full text here. Read more:

 /  🏆 26. in MY

Malaysia Latest News, Malaysia Headlines

Similar News:You can also read news stories similar to this one that we have collected from other news sources.

Mohd. Amar 'kesiankan' Anwar IbrahimKOTA BHARU 20 Sept. - Naib Presiden Pas, Datuk Mohd. Amar Nik Abdullah 'kasihankan' Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim kerana pelbagai persepsi dilemparkan terhadapnya.
Source: UMonline - 🏆 27. / 51 Read more »

Kualiti udara dijangka pulih akhir bulan ini | The Malaysian InsightIa berikutan fasa peralihan monsun yang mana dijangka lebih banyak hujan. Lama lagi.......boleh bertahan ka warga Malaysia?
Source: msianinsight - 🏆 8. / 63 Read more »

Ketua kakitangan Najib arah musnah dokumen sebelum PRU14, kata saksi | The Malaysian InsightBagaimanapun, Amhari Efendi Nazaruddin 'terlepas pandang' kerana terlalu sibuk membantu bekas perdana menteri dengan kempen media sosialnya.
Source: msianinsight - 🏆 8. / 63 Read more »

Terlalu awal bentuk kerajaan campuran Pas - UMNOKOTA BHARU 20 Sept. - Masih terlalu awal untuk Pas membentuk kerajaan campuran dengan UMNO biarpun kedua-dua parti tersebut telah menandatangani Piagam Muafakat Nasional di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) pada 14 September lalu . elok mulakan tahun ni jugak. benda baik jgn dilambat2kn. jgn sampai kesuntukan masa dekat2 nak PRU15 nnt.
Source: UMonline - 🏆 27. / 51 Read more »

Terlalu awal laksana kerajaan campuranKotaBharu Perancangan untuk menubuhkan kerajaan campuran membabitkan PAS dan UMNO adalah langkah jangka masa panjang bagi menghadapi Pilihan Raya Umum (PRU) akan datang, kata Naib Presiden PAS, Datuk Mohd Amar Abdullah Sampai kiamat politik juga klatan cam koboi town 😂😂😂 Tak yakin Dan percaya pada pasangan 🤣🤣🤣 Terlalu awal pulak.... Hari tu dah beriya2... Kesimpulanya... Tamak kan kuasa... Itu jer
Source: hmetromy - 🏆 26. / 51 Read more »

Mimpi arwah ibu bapa kerana terlalu rinduKUALA TERENGGANU 18 Sept. - Kerinduan terhadap kedua ibu bapanya menyebabkan anak bongsu kepada pasangan suami isteri yang maut dalam kemalangan di Jalan Kota Tinggi-Mersing di Johor, Jumaat lalu bermimpi kehadiran insan tersayangnya itu. 😢
Source: UMonline - 🏆 27. / 51 Read more »