Terengganu exco surrenders to cops after receiving Raya house guest

Terengganu exco surrenders to cops after receiving Raya house guest

14/5/2021 10:18:00 AM

Terengganu exco surrenders to cops after receiving Raya house guest

Dr Azman Ibrahim apologises for breaking SOP, prepared to be compounded.

In a Facebook post today, he said he gave his statement at the Besut district police station. Read more: malaysiakini.com »

Remand extended for cosmetics entrepreneur, friend in sexual grooming case

​​​​​​​KAJANG: Police have extended the remand order on a cosmetics entrepreneur and his friend for alleged sexual grooming and obscene communication with minors.

Kalau superspreader, salah siapa nanti Stupid Parti Pas bastard telling horse manure story to get cheap publicity. Tuan rumah RM25.000 dan setiap tetamu RM5,000. So bila nak tangkap/saman 50k otau NFA? CNY guest okay pulak? 💩 Buat salah in advances pastu surrender..ni makhluk perosak kena dikurung dlm gua ketat security supaya tk ancam kesihatan org awam..They are not vigilant to the current urgency to SOP with variant infectivity rate⚠️⬆️DrDzul DGHisham drmusanordin DrAmarMOH chriskc_Lee

Kalau salah, sila compound. Isn’t he considered as a lawmaker too? Then why can’t just follow the law? KerajaanGagal NajibRazak harakahdailyHD abdulhadiawang DGHisham ..temgok apa tindakan ..kalu Kat luar negara, Exco Ni dah resigned. Harap jgn buka kertas siasatan aje. Peluang buktikan Islam adil Byk pandai lakon ni

Raya, raya juga tapi daftar vaksin Covid-19 - Dr. Mahathir - Utusan DigitalBekas Perdana Menteri itu berkata, meskipun terpaksa beraya dalam keadaan kebiasaan baharu dan terpisah dengan jarak, namun itu bukan alasan untuk orang ramai tidak mengeratkan hubungan sesama ahli keluarga. Raya, raya juga....SOP tu letak dalam kepala otak sama ... jgn asyik apa nama, apa nama....sembang kari g langkawi beli cincau chedetofficial Dah daftar...👍 chedetofficial

Drama an offer letter ? antaraduadarjat Wow!! Bagusnya pemimpin sebegini. Ini dari parti mana ni ya?

Muhyiddin says ‘not tyrant’, unpopular Raya restrictions needed to save lives from Covid-19 | Malay MailKUALA LUMPUR, May 12 — Prime Minister Tan Sri Muhyiddin justified the restrictions placed on the public during the Hari Raya Aidilfitri festive period as necessary to protect the lives of everyone. He said if customary visits to the homes of friends and relatives were allowed, one would not know... Flipping Wasn't that what he said Darurat was for? How did that turn out? What about emergency?

Hari Raya greetings from Muhyiddin, Noorainee | New Straits TimesKUALA LUMPUR: Prime Minister Tan Sri Muhyiddin Yassin and his wife Puan Sri Noorainee Abdul Rahman extended their Hari Raya Aidilfitri greetings to Muslims nationwide.

Memori Eidulfitri iklan raya nombor 1 | Harian MetroKuala Lumpur: Memori Eidulfitri terbitan syarikat animasi Monsta menjadi iklan hari raya nombor satu tahun ini selepas meraih lebih 11 juta tontonan di dua saluran rasmi Monsta.

'This is 2021' - unimpressed Najib schools Saifuddin over free Raya callsMost plans already include unlimited calls, points out ex-premier. Najib is a better PM when he's not PM When a Thief is smarter than a Minister Thats when you know the country is in deep trouble. Penjenayah number 1 malaysia kekal bebas...'malu apa bossku' memang hanya boleh datang dari manusia yang tak erti Malu

Tinjauan SJR malam raya - Utusan DigitalTinjauan turut disertai Panglima Angkatan Tentera, Tan Sri Affendi Buang dan Ketua Polis Negara, Datuk Seri Acryl Sani Abdullah Sani.