'Tak mungkin bercinta dengan Vida' | Harian Metro

#rap Pelawak dan usahawan popular Shuib mendedahkan jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida bukan individu yang sedang dikenali buat masa ini.

17/1/2022 9:47:00 AM

rap Pelawak dan usahawan popular Shuib mendedahkan jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida bukan individu yang sedang dikenali buat masa ini.

Kuala Lumpur: Pelawak dan usahawan popular Shuib mendedahkan jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida bukan individu yang sedang dikenali buat masa ini.

Read more: Harian Metro »

Covid-19 Watch: 2,124 new cases, nationwide ICU bed usage at 56.8pc

PETALING JAYA: Malaysia recorded 2,124 new Covid-19 cases on Thursday (May 19), bringing the total number of cases in the country to 4,485,419 infections since the pandemic began. Read more >>

Ko jangan Eb..... 'Tak hensem takpe... Janji kaya....'... 😅😅😅 Dsv dh terdesak sgt tu🤣🤣🤣🤣 Tahniah dato vida Hahahahahaha shuib ckp lamberttt lg 😂 Gila lah shuib klu nk promote brg qu putih.. 🤣🤣🤣 Is this a news? Huhh..nanti aku pakai bedak banyak2 baru tau...😂😂😂😂 ib...pikir 400kli..api ataupun syurga

lol awal2 lagi dah kena reject Upps kena reject jugak macam Iqbal 🤭 Hahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ingat c shuib tu bodoh sgt! Adoiiiii gosip2 apo pon yg baik2 tuk brooo shuib..

alhamdulillah Kemon shuib... Cari la yg muda sket Ada kemungkinan diterima kalau Shuib 10 tahun lepas. Pulak dah...... Shuib jangan Tak payah cari nahas lah, elok2 tak pening Shuaib dapat Aib pulak nanti. Hahaha..kesian Shuib pun xmau Kena bahan la dengan jep

Tak payah Eib🥴 Waduhhh...money cant buy love ...tapi if ur cheap boleh jer... Hahahhahaha. Cari lain la ib oiii Mantap shuib Syukur 🤣🤣🤣 Wah cepat ya Shuib. All the best😛 Cari yg muda lah....... Alhamdulillah...mujur bukan kakakakakakakaka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hahahahaha mati hidup balik pun xpe ramai lagi bunga kat luar sana 🤣🤣 Ended vida Hhahahahahahaha

© 2022 Harian Metro, New Straits Times Press (M) Bhd. A part of Media Prima Group.