'Tak boleh terima kenyataan?' - Lana Nordin - Utusan Digital

'Tak boleh terima kenyataan?' - Lana Nordin

22/9/2021 12:01:00 PM

“Bila saya ‘cuit’ dan kecam, ada saya bising dekat IG engkau orang? Sekarang bila saya balik sini, kongsi, korang pula yang panas punggung kenapa?'

'Tak boleh terima kenyataan?' - Lana Nordin

Lana menegaskan dia mempunyai hak dan bebas untuk memuat naik apa sahaja kandungan di IG peribadinya.“Kepada yang ‘bernanah’ tengok video-video saya, saya nasihatkan tak payah tengok sebab nanti mengundang drama.“Saya tidak minta anda ikuti, lagipun engkau orang kata saya suam-suam kuku, tetapi datang juga tengok IG saya, dah kenapa?

COMMENT | A whiskey by any name remains whiskey Liverpool tumbangkan Atletico, Salah terus cemerlang | Harian Metro PKR Youth leader speaks out against recruiting Idris quartet

“Suka saya nak kongsi apa pun! Apa pasal? Tak boleh terima kenyataan?” tulisnya berang.Lana turut mempersoalkan tindakan segelintir netizen yang tanpa sebab mengecam perkongsiannya di IG.“Bila saya ‘cuit’ dan kecam, ada saya bising dekat IG engkau orang? Sekarang bila saya balik sini, kongsi, korang pula yang panas punggung kenapa?

Read more: Utusan Online »

Malaysian Covid-19 vaccine to be fully developed by local experts, Dewan Rakyat told

KUALA LUMPUR: The ongoing development of a Malaysian Covid-19 vaccine at the Institute for Medical Research (IMR) will be fully conducted by local experts and researchers, says Datuk Aaron Ago Dagang.

Henry tak terkejut reaksi kontroversi Messi - Utusan DigitalHenry tak terkejut reaksi kontroversi Messi

Tak mengaku bakar pondok bit polis - Utusan DigitalTerdahulu, video rakaman televisyen litar tertutup (CCTV) tular di media sosial memaparkan perbuatan seorang penunggang motosikal membakar pondok bit polis di Jelawat, Bachok.

‘Harap tak perlu kuarantin jika positif Covid’ - Utusan DigitalKetua Pegawai Eksekutif Selangor FC, Dr. Johan Kamal Hamidon berkata, beliau melihat semua pasukan mungkin sudah boleh melakukan latihan secara home based yang disifatkan amat sesuai selepas banyak kelonggaran dibuka termasuk sektor sukan.

Squid Game, orang barat pun tak sampai tahap itu - Siti Jasmina - Utusan DigitalSquid Game, orang barat pun tak sampai tahap itu - Siti Jasmina Memanglah sebab karya ni dipengaruhi manga Jepun. Aiyooo...

Bukan didera tapi tertekan tak dapat pulang Indonesia | Harian MetroKuala Lumpur: Polis menafikan kejadian seorang wanita warga Indonesia didera majikannya seperti tular di media sosial, baru-baru ini.

Anggota polis mengaku tak bersalah terima rasuah RM700 | The Malaysian InsightDia didakwa terima wang itu pada 25 Disember 2020 daripada seorang lelaki yang mahu melepaskan rakannya yang disyaki memiliki air ketum.