Surat palsu, Hishammuddin tidak dipecat dari UMNO - Razlan -

Surat palsu, Hishammuddin tidak dipecat dari UMNO - Razlan

11/6/2021 4:47:00 PM

Surat yang kononnya Hishammuddin dipecat yang tular hari ini adalah palsu.

Surat palsu, Hishammuddin tidak dipecat dari UMNO - Razlan

Katanya, surat yang kononnya Menteri Luar itu dipecat yang tular hari ini adalah palsu.“Hishammuddin tidak dipecat dari UMNO dan surat tersebut palsu.“Tiada Mesyuarat MKT UMNO pada hari ini,” kata Razlan ketika ditanya mengenai perkara itu. Read more: Utusan Online »

Kedah MB was buying food and not going for a test drive, claims aide

ALOR SETAR: The political secretary to Muhammad Sanusi Md Nor denies that the Kedah Mentri Besar violated standard operating procedures (SOP) during the lockdown by going for a test drive here on Saturday (June 5).

wah.. dah kena amaran pertama melalui surat palsu tu.. mungkin surat yang kedua itu betul.. kita tunggu.. ada tu.. Jika president Umno masih lagi zahid yang banyak kes Blm selesai di mahkamah, kami nak president yang bersih dari sebarang masaalah jenayah kolar puteh, Perang untuk survival Islam akan berlaku & perang ini akan menjadi permulaan kebangkitan Islam. Pakistan akan memimpin perang ini & akan menyelamatkan Islam pada masa akan datang. Banyak mimpi Muhammad Qasim sudah menjadi kenyataan. Ketahui lebih lanjut di

Kerja murahan barua Pakatanharapan kot Masa kan pokok kelapa sawit bergoyang klu bkn mak janda yg menggoyangkannya

Geng 36 guna surat MITI rentas negeri, samun ahli perniagaan di MelakaMangsa yang berusia 54 tahun bersama isterinya diikat dan diacukan parang oleh kumpulan suspek terbabit. FMTNews Melaka Geng36 Samun MITI Menteri Bodoh Bodoh MITI...apa cerita? Boleh dapat surat MITI tue tak boleh tahan tue😅 Wtf mcmana penyamun pn boleh lepas rentas negeri

UMNO lebih minat jajaran baharu? - Utusan DigitalBenarkah Pas tidak lagi memerlukan UMNO atau hanya sebahagian pemimpin UMNO yang merasakan sedemikian? Pak Jahid je ada agenda sendiri utk lepaskan diri dari puluhan kes...cepatkan penjara baru aman umnoonline Zahid sudah tidak relevan lagi jadi presiden.kalau dia jadi president memang lingkup la umno

Elizabeth Tan mahu tinggalkan Warner Music | Harian MetroKuala Lumpur: Penyanyi Elizabeth Tan, 27, mendedahkan dia terpaksa menghantar surat guaman untuk keluar dari Warner Music Malaysia (Warner) selepas tiga tahun bernaung di bawah syarikat rakaman itu.

Kerani mengaku tidak bersalah guna dokumen palsu pelepasan gadaian | Harian MetroShah Alam: Seorang kerani mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen di sini hari ini atas pertuduhan menggunakan dokumen palsu iaitu borang pelepasan gadaian (Borang 16N) yang menyebabkan Standard Chartered Bank mengalami kerugian sebanyak RM4.14 juta, tujuh tahun lalu. Macamana dia menipu, setahu aku borang 16N tu mesti di tandatangan oleh peguam, kecuali dia memalsukan tandatangan Peguam, kalau pun dia memalsukan tandatangan Peguam, geran tanah masih atas nama pemilik asal, mana boleh bertukar tangan tanpa borang 14A Pegawai Bank pun xkan sebarangan sign borang 16N, documentation mesti in order br pegawai bank tandatangan,

Umno nafi pecat HishammuddinSetiausaha Kerja Umno, Mohd Sumali Reduan, turut menafikan mesyuarat Majlis Kerja Tertinggi diadakan hari ini. FMTNews Umno HishammuddinHussein Pecat

Warisan-PAS tie-up claim is fakeThe false statement going around claims both parties back Hishammuddin Hussien as the next PM. Must be a PAS joke lah!