Straight fight between Muhyiddin and Mukhriz for Bersatu presidency

Straight fight between Muhyiddin and Mukhriz for Bersatu presidency

7/4/2020 1:13:00 PM

Straight fight between Muhyiddin and Mukhriz for Bersatu presidency

Mohd Faiz Azlee Sham, who was in the running when nominations closed, is not on the list of candidates released.

-The contest for Bersatu’s presidency will see a straight fight between incumbent Muhyiddin Yassin and challenger Mukhriz Mahathir.This was according to a list of eligible candidates released for the Bersatu party election. Read more: malaysiakini.com »

It is not yet the time to be respectful unless it is of interest and to remember that a priest's child must not be a priest even like a crab. Mana yang pilih boboy memang otak senteng lahh.. Time time gini pun nak main politic I just need to know what products does mukhriz use for his beard In the end? This parti is a dysfunctional parti at best... too deep is the dedak DNA... big ego.. ketuanan yg tak abis abis... most of them had tasted power.. reason uable to let it go volunterily.. and worse.. never went thru hardship as opposition..

syahredzan Bersatu kita teguh bercerai kita roboh... jadi macai ph lgi nak melaga2 kan...si boboi tu mmg dari jaman atok dlu dah di reserver jadi pm56789....sama mcm bang non. Semua mau legasi di sambung. Selagi mastermind dia ada, politik malaysia mmg dah ditentukan dia Boboi dah pening project x masuk..klu dulu daddy pm boboi dpt project...baru je menag pru terus boboi mukzani dpt tender f1..Vincent tan dpt tender private airport'dpt jd tauke Judi yang halal terbesar dimalaysia...

Tak perlulah semua drama sudah khianati mandat rakyat syahredzan Andai berita ini benar, PPBMonline kalau pilih mukhriz ni, jadi barua DAP balik la sama masa dalam PH. TunM yg penuh loyalists pun dibiar kena tekan gila2 inikan pula dia. Lps chedetofficial, semua loyalists akn khianat MukhrizMahathir. Betul x limkitsiang anwaribrahim ?

Thought we had enough .🥵 Support Muhyiddin X dapat... Defer dulu ler “kegilaan jawatan”, lets focus on “breaking down the chain of infections” first.. politiking later ler!!! Mukhriz ni dgr cite jaga kedah pun tk boleh toksah lah tapi... pilihan lagi satu lagi kuat sailang.... bergaduh la ampa berdua.. parti gila

No fight lah this little horse ! nampak sgt..malaysiakini suka provoc politik jer..cuba laa henti kejap..uo date covid19, biar sama2 perihatin.. Pass the popcorn 🍿 the saga continues Wayang IF the world gets out of this ... ALIVE MuhyiddinYassin MukhrizMahathir Uno a uno! Have they ever stop .... um..no

Wayang ... Some how backdoor/backstabber going to win..another drama just to demonstrate as they are elected democratically..thick face Flight seat better than fighting Virus and income Rakyat boss. Good to watch. If Brutus lose I'll be so happy. Anak muda tapi idealisma lama. Kita perlu progres! Rimboq Mukriz Rimboq !.......👌

This is what they good for A fight among themselves n this small party is likely to split further. 🤔😥 If PM pintu blkg ni kalah jadi apa? boboi..dah la 2...kehkeh

PM bangga bekas pesakit Covid-19 terlibat projek vaksin serum darah | The Malaysian InsightJika ia berjaya, mereka akan menjadi penyelamat bagi melawan pandemik itu, kata Muhyiddin Yassin.

Majlis Keselamatan PBB bincang Covid-19 Khamis iniNewYork Covid19 Majlis Keselamatan Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu dijangka membincangkan mengenai pandemik Covid-19 Khamis ini. Harap PBB tak ikut telunjuk AS sbb mereka gagal dlm mengekang covid-19 dlm negara mereka sendiri Lambat la pbb ni

Quibi tests market for quick-hit videos with A-list starsThe new streaming service offers 10-minute videos straight to mobile phones. FMTNews Quibi

Muhyiddin shows his humorous sidePETALING JAYA: After almost three weeks of confining themselves at home, Prime Minister Tan Sri Muhyiddin Yassin realises that people are starting to feel restless.

[Full text] PM's speech on Additional Prihatin SME Economic Stimulus PackageTHE following is the full televised speech text by Prime Minister Tan Sri Muhyiddin Yassin on the Additional Prihatin SME Economic Stimulus Package.

Muhyiddin announces additional RM10 billion for SMEs | The Malaysian InsightSector contributes to 40% of country's economy, says PM.