Rap, 'Rap', 'Zarina Anjoulie', 'Sharifah Sakinah'

Rap, 'Rap'

Sharifah Sakinah, Zarina Anjoulie 'berdebat' di Instagram Live

PELAKON Sharifah Sakinah mengambil pendekatan bersemuka secara langsung di Instagram Live dengan Zarina Anjoulie, petang hari ini.

31/3/2020 6:35:00 PM

rap PELAKON Sharifah Sakinah mengambil pendekatan bersemuka secara langsung di Instagram Live dengan Zarina Anjoulie, petang hari ini.

PELAKON Sharifah Sakinah mengambil pendekatan bersemuka secara langsung di Instagram Live dengan Zarina Anjoulie, petang hari ini.

Katanya, Zarina seorang wanita baik dan akan bercakap apa saja dan mereka berdua tahu rahsia kebanyakan artis.Dalam perbualan itu, Zarina menjelaskan dia hanya bercakap perkara yang betul.Katanya, dia bercakap berdasarkan kebenaran yang berlaku dan dia juga pernah bergelar artis sebelum ini.

Polis tumpaskan sindiket pemalsuan keputusan saringan Covid-19 Alcohol prohibition will turn drinkers to more dangerous alternatives - MP Two arrested for allegedly forging Covid-19 test results

Zarina berkata, dia kemudian menjadi orang biasa dan menjalankan perniagaan. Malah, ada artis pernah mengambil kesempatan terhadap perniagaannya.Dia tidak kisah jika orang menganggap dia cuba menjadi hero kerana dia hanya bercakap untuk diri sendiri, bukannya netizen.

Dalam pada itu, Sakinah turut memberitahu banyak orang cuba menjadi batu api hingga perkara membabitkan mereka makin berpanjangan.Terdahulu Sakinah dikatakan menyelar sikap Zarina di Instagram dengan mengatakan kawannya itu cuba mengambil kesempatan apabila lantang bersuara dan menyelar tindakan segelintir artis yang berharap bantuan khusus daripada kerajaan berikutan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) oleh kerajaan ketika ini.

Tindakan Zarina itu dikatakan bagi meraih perhatian supaya dia boleh menjalankan perniagaan di Instagram miliknya.Artikel ini disiarkan pada : Selasa, 31 Mac 2020 @ 11:06 PM Read more: Harian Metro »

Ada lagi ke jual Popcorn 🍿 Combo...? Berita harian ni boleh tak kalau wartawan dia tak perlu layan berita sengal buih macam ni. Murah paham! Bawak lah nabil sekali, dia kan suka lawak kan netizens 🦶 Kita tengok aje talam 2 muka Drama melayu sambung2 gaduh, baik, merajuk, Dah nak kawin gaduh balik. Saja dipanjang2. Habis masa depan tv. Suka nengok crita kung fu Channel 321. Sejam setengah selesai tak ada sambung2. Keja mcm2 boleh buat. 😱😄

Nak debat/bersemuka buat apa, lepas tu bukan ada kalah menang. Masing2 kata dia betul2. Bukan cari jalan penyelesaian pun. maleh aku Soalan KBAT... Naga dgn ular sape menang? X perlu pn Serabut btl lh aku ngn retis malaysia ni..woii org ngah isau ngn covid pkp fasa 2 ni woi..ko ngn geng2 ko pergi jahanam lah..xder korang kami blh hidup jgk..jilake btol😡

bahaya dia ni.... Dr tegok ko berdebat... Baik tengok gusti lagi baik... Puii Kenderaan persendirian hanya dibenarkan antara jam 6.00 pagi sehingga 10.00 malam, termasuk perkhidmatan E-Hailing dan Teksi. pkp2 covid_19 siapapunca wuhan Dua2 sampah Nampak Kinah lagi steady. Haramkan saja industri hiburan yg terarah kemaksiatan ni...hanya membuatkan manusia lagho saja.

Ini heavyweight punya debat pasal dua2 kepala giler dari segi content anju menang tapi kalau mulut siapa lagi laser sharifah sakinah win kesimpulannya anju giler2 sakinah lagi giler2. dduk rumah pon letih. byk isu sgt ni slow slow la Tak taulah siapa yang pandai, siapa yang pandir. Okay sapa menang? Tu je nak tahuuu

Ha tepuk..ha tepuk 👏👏👏😷👍 Sudah2 lar tu. Dah lah netizen tgh marah ngn artis, artis ngn artis nk berdebat. Nk berdebat, carryon. Tapi xperlu lar war2kn. Buat secara tertutup. Tunjukkn yg baik2 pd netizen utk sjukkn keadaan. Xsalah pn klu kite berdiam diri klu itu lebih baik. Selalu sgt disajikan dgn drama jam 7mlm yg ala2 kaya, muda2 dh jd CEO. Jadi, sekali-sekala kita layan la realiti kehidupan & sikap artis Malaysia.

Talam dua muka oi Itu cerita ptg tadi. But skrg tengah berperang kat IG. Hahaha Bosan la layan drama ni. Dah tahap muak meluat dah ni. Bila benda ni semua nak stop 😩 Talam dua muka si kinah ni Buat habis data ja tgk hangpa buat live.. tgk video lagu bohemian rhapsody lagi best Lantak hgpa la xda untung pun.

Kira ni usaha dorg cari duit melalui IG la eh. Duit based on berapa org streaming. Yg penting, ada drama sebab nak bagi hot Keji. Tapi pandai. Time PKP ni syok layan kesengalan golongan KHUSUS nih. BUURRP! Kenyang homemade popcorn. Menang tak untung.. kalah tak rugi.. jadi hiburan sj. Bercakaran Siapa yg menang?

'Jom muhasabah diri'PELAKON dan pengacara, Neelofa menerusi akaun Instagram mengajak pengikutnya di platform media sosial itu untuk menggunakan masa yang ada sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini untuk bermuhasabah diri. Diva AA DivaAATersohor hari hari muhasabah , tapi sama je 😕 haihh Ya....pelabuhan pun dengarnya tak bukak dah berapa minggu sampaikan tak boleh keluar barang. Ye ker? Diva AA dah suruh lama dah....

Tomok minta maaf...PENYANYI, Tomok tampil memohon maaf secara terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia atas kenyataan dibuat di Instagram mengenai bantuan terhadap anak seni. Awak saya tak marah sgt. Cakap lembut lagi takpa dimaafkan. Yg saya maghahhhhh kawan2 awak yg hadiahkan isteri mcm2 tunjuk kat socmed pastu meroyan minta bantuan konon untuk belakang takbir. Nasihatkan dorang Jgn twist boleh tak? Tq tomok. Kemana arah hendak ku tuju Sejarah mungkin berulanggg... walau engkau ku maafkannnn Semoga Allah swt sentiasa memelihara TomokOfficial dari segala musibah.. org yg mulia adalah org yg terdahulu meminta maaf.. alhamdullilah

Neymar denies flouting social distancing rulesInstagram photos shows him sunbathing, playing foot-volley with friends. FMTNews Neymar

Man Raja Lawak nak agih RM50,000 kepada yang memerlukanPELAWAK, Man Raja Lawak menyumbang sebahagian wang kemenangan program Maharaja Lawak 2019 (MLM 2019) sebanyak RM50,000 kepada individu kurang berkemampuan. terbaik Man ni orang yg iklas membantu. Nampak riak muka pun tau dah Perghhhhh kalau nak ikut kan baru ja dalam industri. Yang duk lama sampai kerepot tu camna pula.

Turkish World Cup hero Recber hospitalised with Covid-19The goalkeeper's wife made the announcement on Instagram. FMTNews Covid19 WorldCup

Lonjakan kes di Hulu Langat punca PKPD, kata Dr Noor Hisham | The Malaysian InsightLonjakan kes di Hulu Langat punca PKPD, kata Dr Noor Hisham