Seremban, Polıs, Negeri Sembilan, Sop, Langgar, Tangguh, Neelofa

Seremban, Polıs

Sebutan semula kes Neelofa, suami tangguh lagi | Harian Metro

#Seremban Sebutan semula kes selebriti popular Noor Neelofa Mohd Noor atau Neelofa dan suaminya yang didakwa gagal mematuhi SOP Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) ditangguhkan kepada 12 Ogos depan

14/7/2021 4:16:00 PM

Seremban Sebutan semula kes selebriti popular Noor Neelofa Mohd Noor atau Neelofa dan suaminya yang didakwa gagal mematuhi SOP Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) ditangguhkan kepada 12 Ogos depan

Seremban : Sebutan semula kes selebriti popular Noor Neelofa Mohd Noor atau Neelofa dan suaminya yang didakwa gagal mematuhi prosedur operasi standard ( SOP ) Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) ditangguhkan kepada 12 Ogos depan.

Read more: Harian Metro »

Covid-19: Malaysia records 341 more deaths, including 102 BID cases

PUTRAJAYA: Another 341 people died due to Covid-19, says the Health Ministry.

senang terus dia org ni.. sikit2 tangguh2... cuba kalau golongan marhain macam kami ni ada yang kes sampai tak boleh bawak bincang terus saman dan saman sampai no excuse ! xfaham laa dengan drama sekarang ni... apa motif sebenarnya eh! ok boleh la kite jumpe lagi 😏 X yah kluar cite ni boleh x? Org dok sibuk.pasai kes meningkat ni😵

bongok tenuk punya retis.... Bila duit banyak dia lh ada kuasa veto... Tangguh2 pastu tau2 kes dh tutup Popular sgt ke laki bini ni Senang batalkan saja, senangkan Lama menyepi. Dy kluar balik di saat kes covid dh cecah 11k 🙄 Denda secukupnya...! Celakalah kamu kayangan

Former Azmin aide tells ‘incapable’ Noor Hisham to quit | The Malaysian InsightAdlin says Health D-G failed to plan, instigated blanket lockdowns that have not brought pandemic under control. Well said. Time for other to lead the fight

Menjadi golongan kayangan juga satu rezeki... x gitu... Berita tak berfaedah Bosan la tu takde orang cakap pasal dia 😁 Sampah Sbb pihak berkenaan nk cari lembu dulu untuk buat korban raya haji ke? Itu yg tangguh? Kebalnya hajah ni. Lofa….kaukan kaya…. Bayar jelah kompaun tu…. Janganlah nak menyusahkan penjawat awam nak melayan kerenah korang berdua.🤦🏻‍♂️

Xpe... Tangguhla sampai kiamat pn. T lama2 Orang lupa dh la kes yg dh jd 😏 👎

Bekas pembantu Azmin minta Dr Noor Hisham letak jawatan | The Malaysian InsightAdlin M Zabri berkata ketua pengarah kesihatan gagal lakukan perancangan tepat dan tak mampu tangani Covid-19. Muka Adlin M Zabri tu macam SIAL je Dia dah delete ke status tu tak nampak pun. Siapa tahu? Babi punya

Tak kenal plus Tak penting pun. tak penting dah cerita dah basi Bila la nak sumbat dua ni dalam jail ? apa benda dia ni tak habis2 Bangang Tangguh je sampai kiamat, xpe. Mcm kes Najib 1MDB... Lama sungguh 🤣🤣🤣 tangguh2.. ngaku bersalah je laa semak dah ada duit tu bayar je la denda Tangguh punya tangguh....senyap terus nanti.

Lamanya?

KKM tak bercadang beri vaksin campuran, kata Noor Hisham | The Malaysian InsightKetua pengarah kesihatan berkata, tiada bukti dari syarikat pembuat vaksin mengenai kaedah campuran yang berjaya kawal Covid-19. Dg tolong pergi mampus dgn pesakit covid boleh ke ? U guys rily failed miserably. When pm was in htar tis morn semua kasi cantik2 semua xde masalah fuck u. My aunty admitted the doc told me icu sdh penuh & we will only safe the more younger & eligible ones.She passed away jus nw If u can cadang the world bcome square alrd.

Pembantu Azmin minta Dr Noor Hisham letak jawatan | The Malaysian InsightAdlin M Zabri berkata ketua pengarah kesihatan gagal lakukan perancangan tepat dan tak mampu tangani Covid-19. botak dah delete account..babi serupa pala penyu azmin ali.. Woi barua. Kau dengan boss kau tu boleh pergi mam bukan DG. Kau & boss kau tu GAGAL muke tebal x tau malu. Rakyat dah benci dgn korg x faham bahasa ke barua? Kepada Pembantu Azmin. May you ROT in hell sekali dengan boss kau. AzminAli

Azmin's aide calls Noor Hisham 'failure', urges him to quitMinister's press secretary attacks the health DG on Twitter. The one who should really quit is Azmin and all his colleagues in the cabinet. KerajaaanGagal Orang lain yang lembab, orang lain kena resign. What formula is this 🤣 faizyahaya LieyaMasran HermyRahim komen sikit 🚨

Kes Covid-19 dijangka meningkat dalam tempoh 2 minggu, kata Noor HishamAntara faktor peningkatan adalah disebabkan varian Delta yang lebih cepat merebak ketika ini. FMTNews Covid19 NoorHishamAbdullah Rakyat Malaysia, demi Negara, keluarga dan diri, jagalah SOP PKP. Duduk kat rumah melainkan tiada pilihan. Rakyat jangan dibuai politik, mereka dah vaksin penuh. Org2 politik tak peduli hidup mati rakyat! Rakyat hanya statistik dan slogan politik utk mereka terus hidup mewah! Holy shit, u mean MCO will be additional one month? Baru tu ari ckap kes akan turun next week