'Saya mohon maaf' | Harian Metro

#KualaLumpur Selepas beberapa hari menerima kecaman hebat, lelaki dipercayai peminat Johor Darul Ta'zim (JDT) yang tular sebelum ini akhirnya tampil memohon maaf kepada semua rakyat Malaysia, hari ini.

Kuala Lumpur, Bola Sepak

3/12/2021 4:02:00 PM

KualaLumpur Selepas beberapa hari menerima kecaman hebat, lelaki dipercayai peminat Johor Darul Ta'zim (JDT) yang tular sebelum ini akhirnya tampil me mohon maaf kepada semua rakyat Malaysia, hari ini.

Kuala Lumpur : Selepas beberapa hari menerima kecaman hebat, lelaki dipercayai peminat Johor Darul Ta'zim (JDT) yang tular sebelum ini akhirnya tampil me mohon maaf kepada semua rakyat Malaysia, hari ini.

Read more: Harian Metro »

King undergoing health checks, follow-up treatments at IJN, says Istana Negara

PETALING JAYA: The King has been undergoing health checks and follow-up treatment at the National Heart Institute's (IJN) Royal Ward since Saturday (Jan 22), says Istana Negara. Read more >>

Lain kali jangan bongkak atau meninggi diri sgt..berpada2 sudah asalkan xmakan diri sendiri..harap semua maafkan lah sipulan tersebut..biasalah,adat pertandingan ada menang kalah tapi jangan terlalu over confident..sekian Ni pun sama... Think before you speak 🗣️ Anggap saja dia bernazar haritu dibawah pengaruh gam dunlop...

tu lah, lain kali, jng buat janji mcm tu, cuba lah buat janji yg baik2. tu sebab tuhan nak tunjukan KL City menang. Ini pun nk masuk berita ke? Sampah nye berita 💩 so Lepas ni jadi fans KL city pulok ke muke dgn level tu sama jer.... Normal lah buat benda bodoh dulu bila dah viral bodohnya baru mintak maaf

Dia dah mohon maaf secara terbuka dionline maknanya dia cukup berani & ikhlas tuk mohon maaf jd marilah netizen sekalian kita maafkan dia agar jiwa dia tenang. Tq Hg buat hg tanggung ok...istifar bnyak2...

Pengusaha PKS Johor optimis VTL rancakkan semula perniagaan | The Malaysian InsightPerniagaan di negeri itu naik sehingga 20% sejak Laluan Perjalanan Lengkap Vaksin antara Malaysia dan Singapura dilancarkan pada 29 November lalu.

Belajar lah dari kesilapan. I can forgive but not forget. Sembang mesti mau kencang. Mcm PH la. Sembang kencang. Sampai masa, apa pun tak boleh. Itu makanya ckp guna otak .. Ye.. Bila nk cakap jangan main sedap mulut ja ada akai pakai sebaiknya…jangan ckp takbur.. Stupid! Cakap siang pandang pandang, cakap malam biar terang.... Ekekkeke

Terus p masjid mintak maaf hahaha mungkir janji sifat orang munafik ini lah jadinya bila bercakap tak fikir panjang Glamer ko bro..dh viral ni bolehla bukak kedai kopi ka..rmai org nak kenai bro ni...🤭

Kelantan, Pahang, Johor, Terengganu on alert for heavy rainfall | New Straits TimesNSTnation Several areas in Kelantan, Pahang and Johor as well as the whole of Terengganu can expect heavy rainfall on Dec 2 and 3. Weather MetMalaysia

Bang.. Lain kali sebelum cakap fikir dulu bang..tupun nak kena ajar ke? Salah sorang penyokong yg taksub dan bodoh…lupa masih ada yg berkuasa drp wang ringgit Lain kali mulut jgn celupat..ada otak pakai , ada telinga dengar , ada mata pandang2 nah dia ganti niat dia ngan baiki surau..alhamdulillah..lainkali jangan celupar sangat sampai nak bogel bagai.. apapun aku respek ngan mamat ni memang gentlemen...

Marketing bingai Sbb tu bila nak bercakap gunakan akal , bukan guna hati. Allh manyintaii hambanya yg menjaga lisan. Jadi manusia jgn cabul. lepas tu sibuk meroyan haters²..sendiri yg create lepas tu play victim...... itu lah lain kali mulut tu jangan cabul Allah nak tunjuk Inilah satu contoh terbaik ugama dajjal yang diajar dajjal-dajjal JAKIM. Tutup je JAKIM tu.

Hahhahahah!! Haru la hang ni. Lain kali toksah mengarut Cheq oiii 😂😂

Johor MB says not ruling out electoral redelineation due to Undi18 implementation | Malay MailJOHOR BARU, Dec 2 — The Johor government does not rule out the possibility that there will be a redelineation of electoral boundaries in the state, following the implementation of Undi18 and the automatic voter registration that will come into effect on December 15. Johor Mentri Besar Datuk Hasni...

Harap kan janggut je... perangai pailang mcm muka dia jugak! Tunai lah janji berdosa x takot kew janji Hahaha!!tu la hang..konfiden sangat si JDT tu leh menang,lepas tu riak konon nk berbogel..last2 apa yang hang dapat? Janji itu hutang, maka berfikir dulu klu bicara Senang zaman sekarang. Dah buat kerja tak bijak, hanya minta maaf selepas dikecam.

knplah Malaysia ni ramai sgt munafik munafik.... standard lah samevibes Dh la bnazar nk bogel bgai, kmudian pegi up vidio mrapu mraban. Mintak maaf pulak blh senyum2 x bsalah lps malukan org J yg baik2. PeNonggang Ogama..🤭 Manusia dipegang pada janji nya.

GOF8: 100 tonnes of coconuts from Johor seized at Malaysia-Thailand border | Malay MailPASIR MAS, Dec 2 — Some 100 tonnes of Coconuts from Johor worth RM1.24 million were seized on board three trailers near an illegal base in Sungai Golok near the Malaysia-Thailand border. Commanding Officer of Battalion 8 of the General Operations Force (GOF8) Supt Mat Shukor Yusof said the... Peras ugut rakyat perlu dihentikan

selain dia ni,byk jugak agensi kerajaan/company sama2 konfiden jnt menang. Lain kali bercakap biarlah bertapis sikit , klau tak berani nak buat jgn ckap lepas buat malu dek orang je..nak lari bogel kononnya dari kl ke jb , ckap je besar tapi hati kecik.. Kerana mulut smua bnda boleh binasa. Background pun kat masjid. Lakonan mantap

Sssiuuuuu Normalah buat benda bodoh dulu bila dah viral bodohnya baru mintak maaf jemput mengata semua Budak bodohhhhhhhhhh, X DE TELORRRRRR!! Rasa nak maki dia banyak² kat sini tapi I reserve my comment n makian.... buat malu diri sendiri je mamat ni Aduhhh, maharaja lawak boleh menang ini...

Johor says need at least two more weeks for additional Land VTL SOP after the rise of Omicron | Malay MailJOHOR BARU, Dec 2 — The Johor government said both Malaysia and Singapore will need about two weeks to a month to look into the need to implement additional or stringent standard operating procedure (SOP) for the Land Vaccinated Travel Lane (VTL) following the discovery of the new Covid-19...

Funny poeple Tak mustahil kerana mulut dia juga JDT kalah sebagai pengajaran jgn ckp besar dan bukan2. Apa pun eloklah tu dah mohon maaf. Walaun ini😊

MK dah 'post', mohon maaf | Harian Metro Kuala Lumpur : “Saya menunggu juga panggilan dia (MK K-Clique), tak telefon saya tidak apa, yang penting jelaskan kepada Cat Farish,' kata penerbit filem Marabahaya Underground, Suhaimi Selamat yang meluahkan rasa terkilan terhadap sikap penyanyi dan pelakon, MK K-Clique yang dikatakan tidak memberikan kerjasama terhadap promosi filem itu. Rosak la nama