Pasirsalak, Malaysia, Perak, Kemalangan, Lrt, Saman, Sop, Tindakan, Tajuddın Abdul Rahman, Pasir Salak, Celar İmej

Pasirsalak, Malaysia

'Saya akan cari orang yang beria malukan saya' - Tajuddin | Harian Metro

#PasirSalak Ahli Parlimen Pasir Salak, Datuk Seri Tajuddin Abdul Rahman bercadang mengambil tindakan kepada pihak yang cuba menjatuhkan imejnya susulan insiden kemalangan tren LRT laluan Kelana Jaya di KLCC, Kuala Lumpur.

13/6/2021 7:29:00 AM

PasirSalak Ahli Parlimen Pasir Salak , Datuk Seri Tajuddin Abdul Rahman bercadang mengambil tindakan kepada pihak yang cuba menjatuhkan imejnya susulan insiden kemalangan tren LRT laluan Kelana Jaya di KLCC, Kuala Lumpur.

Pasir Salak : Ahli Parlimen Pasir Salak , Datuk Seri Tajuddin Abdul Rahman bercadang mengambil tindakan kepada pihak yang cuba menjatuhkan imejnya susulan insiden kemalangan tren LRT laluan Kelana Jaya di KLCC, Kuala Lumpur.

Read more: Harian Metro »

No hybrid Parliament sitting, all MPs allowed to attend, says Art Harun

KUALA LUMPUR (Bernama): All the 220 Members of Parliament (MPs) are allowed to attend the special sitting, which begins on Monday (July 26), says Dewan Rakyat Speaker Datuk Azhar Azizan Harun.

Kau saman diri kau sendiri je lah tajuddin 😂 Nak marah? Marahlah tiada penyesalan orang tua ni Memang tak layak Kau yg malukan diri sendiri tp masih nak cari salah org lain. Muka tak malu betol! Bukan dia ker yang malu kan diri dia Benda dah lps...move on jela....dunia je tu. Umur pn bukan makin muda... Kata dulang paku serpih . Diri sendiri yg buat diri sendiri melebih lebih

Saman diri sendiri je la.. Tahun lepas dhla biadap dkt parlimen sampai dihalang masuk dewan parlimen 4 hari.. Nyawa penumpang LRT bertembung tu tak ambil kesah. 🤦‍♂ Tangkap diri sendiri je la. Ko yg beria malukan diri ko sendiri. Org lain pun terkejut dgn kesugguhan ko malukan diri sendiri haritu. Mmg ikhlas dan tulus. Siapa yg bersungguh dia akan berjaya. Dlm kes ni, ko dah berjaya. Syabas tajudin

'Jangan dekati saya' | Harian MetroNew Delhi: ‘Usah dekati saya’. Itu pelekat pada dada individu yang masih belum menerima vaksin Covid-19 di India.

Nk tutup malu ka? Tapi….kau dah malukan Malaysia di peringkat antarabangsa dgn cara kau handle pc dan insiden tu. So mcm mana? Cakap dengan cermin ya? Don't probok-probok us ehh as rakyat 😩. We all observe all your kebodohan. Hadoiii Jangan tunjuk lagi kobodohan tu depan umum bodoh tajuddinrahman Normal 2 car kiss.. 😂

Sapa yg nk jatuhkan imej dia... Takda kot... Diri dia sendiri yg cemarkan imej dia Muhammad Qasim telah melihat bahawa menjelang akhir zaman, banyak perang akan dikenakan terhadap Islam dan umat Islam, dan banyak orang akan berputus asa. Apakah masa depan Islam? Ketahui mengapa mimpi Muhammad Qasim penting. Lawati

Muhammad Qasim has seen many divine dreams about the future of Muslims. In a dream in 2014, he was specially instructed to share his dreams with the whole world. Now many predictions in Qasim’s dreams are coming true. Learn more at

'Saya minta izin, mereka bagi' | Harian Metrokualalumpur Fasha menerusi ruangan sama pantas membalas komen itu dengan memaklumkan dia sudah meminta izin sebelum dibenarkan berbuat sedemikian. Aku pun ambil gambar juga ok saja takda masalah pun Ok jerrr .. kadang heran jugak .. apa saje retis buat semua nak cari salah .. think +ve la boh Mentri2 siap buat live lgi..,

Bkn senang nak jatuhkan imej kau itu!! Imej Barua, Bangsat dan Bahlol kalau dijatuhkan lagi, engkau dah setaraf dgn Superman iaitu Super Barua, Super Bangsat dan Super Bahlol!! Najib dah sound kau hari itu.. Imej..kepala bapak hang!!! Balik Pasir Salak & mandi dgn Birch dulu!! Tak tengok cermin ke? Meriah ye harian metro

Sendiri bikin malu safiesulaiman_ Pergi belajar lagi Pak Cik Patutnya org saman kau sbb ckp mcmtu. Dh la bgi pampasan cm babi. Kau dgn babi 2x5 je MasyaAllah probok probok apa ni? Pfffttt come on guys..give him an applause 👏 Janganlah PROBOK dia ni..

'Saya ada prinsip' | Harian MetroRap Hafreez, 31, atau nama sebenarnya Hafreez Adam Aizat Zahalan berkata, sukar diterima bagunya apabila terdapat pelakon yang tidak hormat 'call time' diberikan produksi. Bagu tu yang bawah mulut tu kan? Yang ada janggut2 tu kan? Sbb tu jgn bg plakon2 bmuke cantik, sikit atau xde bakat lakonan blakon.

Kau yg memalukan diri kau sejak sekian lama..bodoh betul kau ni.. Abg shark suda bunyi lorrr .. 🤭 Kalau dia buat pon mcm org kesah kan? Dia tak nampak mcm sorry pun Najib Tok tajuddinrahman masa sudah sampai untuk rehat dirumah.sudah hilang kredibiliti anda.dulu hebat skrg dah hilang sengat tok.rehat lah.nanti jgn lupa sarapan pagi di Haslam restoran di R&D UM

Behhhhhhh mcm budak2 Org Pasir Salak ni kenapa kau undi tua keparat ni? Xleh brain aku taste korang... dah laa bodoh.. bongkak angkuh.. Dia y malukan diri sendiri dengan cara ckp mcm tu.. Dah terbiasa provok orang Kan.. Terima jela bile kena provok balik.. Haha Cari la...takkan jumpe punye... sebab org tu adalah anda sendiri.... You make yourself a fool...you make yourself a laughing stock with your stupidity and ego... Well....this is a wake up call for you..

Dia ni manusia ke setan

‘Tinggalkan saya dan tolong rakyat’ - Sultan Johor - Utusan DigitalSaya pesan kepada mereka, apabila nampak rakyat saya yang perlukan bantuan kecemasan, tinggalkan saya dan terus pergi tolong.

Budohhh mcm monyet Sampah Sebelum nak cari orang tu, cari otak dulu. ✌🏻 f4kr0ls00d Udoh2 le.. nanti lagi tambah malu Sendiri yg buat...lps tu salahkan pihak lain... Hang jalan bagi betoi n elok dulu Sebelum nk cari orang bagai...org tk kutip hang ramai2 pun besaq rahmat dah 🤣🤣🤣 Kau yg jatuhkan air muka kau sendiri la sial pukimak org tua yg dh nk jumpa alam kubur ni

Hilang ibu kerana Covid-19, Afiya tekad jadi doktor - Utusan DigitalÏnsya-Allah saya akan merealisasikan impiannya dan bergelar pakar perubatan suatu hari nanti.

Pasir pasir, salak salak, pasir salak~~~~ Aikkk? Makin tua makin lali.. dia malukan diri sendiri , lupa diri.. 🤦🏻‍♂️ 🤭 tengok cermin....confirm jumpa. takyah cari jauh2 Dah senja2 ni tu rezeki Allah bagi sampai umur mcmtu, patut bawak la besabo ni tidak, eahh boleh pulak dia nak tunjuk sengattt... Kau bukan tahu Malu pun

Eh ehhhh bangangnya Pakcik yang memalukan Malaysia camana pulak.? Engko yang beria 💆

Shahriza Mahmud harap dapat berjalan semula | Harian Metrokualalumpur Menurut Shahriza, dia masih belum boleh berjalan dan kaki kirinya mengalami sakit dibahagian saraf serta lemah.

Sendiri yg perbodohkan diri sendiri. Imej dia memang dah terjatuh dah pun sebab kebodohan dia sendiri. No Wonderland wonder lah Palebuto la ko Bodohnya pekat likat. Bancuh byk kali pun tak cair2. Spesies yg tak sedar diri, nak cari point org lain pulak sudahnya. Boss.. Tak yah la probok2😁 Sila meninggal Yang ayat racist dengan Chinese tu lupa ke?

f4kr0ls00d Pihak yg Cuba jatuh kan ialah DNA yb tu. Cuba saman DNA tu. Sendiri punya salah mau lg tunding jari

Kecoh jee mamat ni Mesti jumpa diri sendiri... Aduiii..kis² tu siapa yg kata? bkn ke dia yg memalukan diri sendiri ? Ini kelakar. Patut masuk Hall of Foolish atau Hall of Shame. Tempat pertama dalam kedua-dua hall tersebut. Tapi pelik, buat apa dia nak susah payah cari? Rumah besar-besar cermin takde ke macam mane tu

zareefzailan Assalamualaikum guys. Maaf ganggu.☺️ Saya ada buat promosi ni tapi tak dapat sambutan sangat... Ada tak yg berminat nak beli plain hoodie dekat sini? Murah je siap free postage lagi. Boleh WhatsApp kalau berkenan. Terima kasih!🙏 saya akan cari sapa yg beria malukan saya.. lepas tgk video.. eh, saya lah tu!

Sudah la…kene kritik x leh terima..mcm ni kata profesional..semua dengar masa sidang media aritu..sendiri jawab mcm tahi..puihhh f4kr0ls00d Imej dia mcm tu jer dr dulu & jatuh kat mana?

😂 tak ada org yg menjatuhkan imej dia… dia sendiri yang gelak2 cakap 2 trains kissing. Ahahahahaha lawak laa Perangai UMNO ! Asal kena attack mulalah nak cari siapa jatuhkan dia. Sampah ! Segan kalau jadi anak dia ni. Baru nak cari ke? 😂😂 X payah hiraukan semua tu Tajudin. Yg baik terima yg x baik pun terima utk panduan serta memperbetulkan diri sendiri.

Dapat ke cari? Sebab ramai sangat yg meluat 😂 Carik laa pak din ..kesah ape ye dok

Tuan boleh cari dia dkt depan cermin. Silakn. Mls nk carut da meriah 1 malaya semur hang kaw kaw. Muka Tak malu. Pes taim in da morning, kena tgk cermin dulu tok Bodo pak menteri tak boleh dikritik “Maaf, fesbuj saya kene hek” Boooooo Dah tua tak nak mampos Zzzz Ramai2 htr cermin ke rumah dia, nti dia jmpa la org yg dia cari tu...

Cuba tengok cermin.. dengan pantas kau dapat cari org tu.. Nie lah org Islam skg. Jatuhkan org sesama Islam. Jangan probok probok Org jobless mmg la bnyak mase🤣 Katakan lh kan.. katakan lh kan.. ni katakan je tau. Dia nk hntar sihir dkt org yg malukan dia tu. hantar punya hantar, skali dia yg kena sihir tu. eh.. rupanya dia sendiri yg malukan diri dia. 😂

Hmmmmm nak kata takut dosa pulak. Tak kata rasa serba salah. Haishhhh... Tak peru cari jauh jauh. achickenperson Beli cermin besar2 Pastu berdiri depan cermin

Sendiri yg kencing x basuh… nk salahkn orang and tuduh org cuba jatuhkn bahahahaha 🤪🤪 Tak dak sapa pun yg nk memalukan YB kalau YB sendiri tak memulakannya. Kami rakyat yg memerhati pun terfikir ttg kesilapan YB semasa sidang media tu. Ni ibarat nak cari pasal dgn cermin sebab mencerminkan apa yang berlaku

Dia cari diri sendiri sebenarnya. Sendiri yg malukan diri. Baik muhasabah diri. Tak payah la nak nyusahkan Polis siasat.. Mahkahmah pulak kena bersidang utk kes ni nanti..buang masa je Datuk.. Sapa la yang suka probok-probok ni.. 🤣 Ko yg jatuhkan diri ko sendiri Go to hell laa.... you Bagus YB. Saya cadang YB cari lah cermin sakti. Dan lihatlah di cermin tersebut. Akan keluar muka org yg memalukan YB itu.

Anda memalukan diri anda sendiri

cari la werk f4kr0ls00d Wow. Still tk sedor diri. Taubat la. Ni semua dugaan supaye ko sedar. Nampaknye tk nk terima. Jgn bodo sombong Pehhh macam gangster sial siap nak carik carik pulak. Beberapa bulan kemudian agak agak ada kes kene simen dlm tong tak org yg dia berjaya carik tu. Cari diri sendiri le.

f4kr0ls00d Cubalah jadi macam org berpendidikan sikit, sian anak bini orang dok mengata f4kr0ls00d f4kr0ls00d tzafrul_aziz bukan shj jatuhkan imej, malah pecat & tindas pejuang Melayu Islam DS tajuddinrahman MP PasirSalak pemimpin KAMI! Secara realiti dan harfiahnya ialah majoriti rakyat Malaysia, Datuk Seri.

so skang nak kena angkat balik ke cane ni

Besara jer la tanam timun jepun aduuuu dia ni... Dajey tul Sendiri yg B...sudah² la tu..duduk atas sejadah la oii.. Sape pulak nk jatuh kan dia ni? Ni la melayu..salah sdri nk tuding dkt org lain..kita ni klau xpndai memimpin..ddk diam2..xpyh pgg ap2 jawatan..hbskn duit rakyat je.. mujur lrt tu xmeletop..klau meletop? Msti kata ad unsur khianat..

tajuddinrahman Hmmm There was two train, they kiss each other, bhah!! Sudah2 la..atok din.Hg yg memalukan diri hg sendiri..kubur kata mari rumah kata pergi..sementara masih bernyawa ni..bantu la rakyat buat amal ibadah..kerna saat ketika ini ramai yg memerlukan bantuan..xkn nk harap Ebit Liew je ke sana sini..& ngo2 lain membantu…

…………“Masa akan menentukannya dan kebenaran akan terserlah,' katanya….. YB cakap camni “sapa malukan saya, carilah saya di padang mahsyar nanti” f4kr0ls00d Bukan dia ke yg memalukan diri sendiri. Buat press conference mcm sembang kedai kopi. Dah le lembab lepas tu berlagak nak mampus. Last2 sepatah haram dia tak tau pasal isu

To be honest... Sila. Duduk depan cermin... Siapa yang malukan siapa... hahahahahahahaha xley move on rupanya org tua nk mmpus ni... aku cri mak esah kang santet kau baru taw xsmpat nk cri.. kau dh kne sawan babi Rasa nya ramai org mmg marah kot? Mcm budak²... Bongok memang tak pernah ada Imej selama jd wakil rakyat! siapalah yg undi dia ni!!!

Nk saman sbb diorg menipu ke? Out Allahu. 🤣

Sembang lebat atok ni 😹 elok la tu.. selama ni duk buat perangai gangster, duk jatuhkan imej ahli parlimen lain, tak sedar diri plk tu.. then kata org nak jatuhkan imej dia.. cam tu amik tindakan kat diri sendiri je laa sbb dia yg burukkan imej sendiri.. tak tumbuh tak melata, tak sungguh orang tak kata

Kau saman diri sendiri je lah. Aku tengok kau pon segan. Tak perlu lah tuk… saya tengok sendiri pun malu… tak kan nak malu kan diri sendiri lagi… udah2 lah… buang masa… baik bantu org susah kat kwsn datuk… pru15 kan dah tak lama…. Dah cuba cari depan cermin? engkau yang memalukan diri kau sendiri? Nak tau sapa yg jatuh imej beroq ni. Die sendiri la. Klo prangai elok org tk marah pun

habis lah thedouglaslim 🤣🤣🤣🤣🤣 Kat rumah dia takdak cermin ka? Don't provok provok...kah kah kah

Ade teman kisah? Tak payah cari salah orang. Ini kifarah namanya.kau selalu stupid kan org dekat parlimen.kacau org berbahas.makan duit rakyat.kena lah balasan. wow tacoddnya Bukan diri sendiri ke? Takdak sapa yang malukan anda. Patutnya anda memang malu dengan tindakan yang dibuat masa tu. Cari punya cari punya cari, rupanya ternampak diri sendiri yg memalukan diri sendiri! Kesian. Rumah xdk cermin, xdak phone tgk pc dia masa kes LRT tu.!

Saya ada kat sini Ala..senua salah DAP 🤣🤣🤣 Gi mam la... Sendiri Tunjuk Bangang.. sendiri nak melenting ka? Ibarat kata2 dalam Filem P.Ramlee.. ' Dah Tua2 pun Bodoh nak Mampos..'

Namanya tajudin dato', bukti dia ada dalam video YouTube media2 Malaysia... Bukti kukuh tu dato' memang buat malu dato' la tajudin tu punya interview... Tengok cermin Jangan probok probok Senang je pi tgk cermin hah! Tu la orgnya. Dok diam2 lagi bagus dr timbulkan hal ini semula. Saman dia balik 1Malaysia, saman hgga bankrap, bankrap kan terus, senang hilang 1lagi kerusi BN di Pasir Salak,

betulkan songkok, pakai mask elok2, baru sembang ok. don't provoke2 🤣🤣🤣 ada imej ka Dah salah sendiri... Bodoh

like the whole Malaysia? hahahahaha siapa yang menyalak tu? Sendiri yang bebal habis satu malaysia nak kena saman kalau macam tu..