Kotakinabalu, News, Malaysia, Sabah, Kota Kinabalu, Berita, Hari Jadi, Koronavirus, Covid-19, Kluster Baharu, Masidi Majnun

Kotakinabalu, News

Sambutan hari jadi cetus kluster baharu Covid-19 | Harian Metro

#kotakinabalu Majlis sambutan hari jadi dipercayai menjadi punca tercetusnya satu kluster baharu Covid-19 berkaitan jangkitan dalam komuniti yang dilaporkan di Sabah hari ini.

26/10/2021 5:42:00 PM

kotakinabalu Majlis sambutan hari jadi dipercayai menjadi punca tercetusnya satu kluster baharu Covid-19 berkaitan jangkitan dalam komuniti yang dilaporkan di Sabah hari ini.

Kota Kinabalu : Majlis sambutan hari jadi dipercayai menjadi punca tercetusnya satu kluster baharu Covid-19 berkaitan jangkitan dalam komuniti yang dilaporkan di Sabah hari ini.

Read more: Harian Metro »

ERL launches RM1 special fare for all stops this weekend

KUALA LUMPUR: A special fare of only RM1 per ticket for the Express Rail Link (ERL) will run through the weekend.

Always. Kahwin la, birthday la Again, Sabah bah. Sabah lg, apa saja korang ni bah. DGHisham Pengotor nya tak cakna SOP DGHisham So sbb kn sambutan birthday start kluster baru.nk salah kn kerajaan ke.kkm..testing kit dh murah dan SOP dh diberitahu.hampir 2 tahun dgn covid x kan x bljr2 lg..

Covid-19: Sabah records 565 cases, new cluster possibly linked to Ranau birthday party, says MasidiKOTA KINABALU: A birthday party in Ranau is believed to have contributed to the emergence of a new cluster at Kg Kimolohing in the district.

Birthday party sparks new Covid-19 cluster in Sabah | New Straits TimesNSTnation A birthdayparty has sparked a new community cluster in Ranau, with 49 people infected so far. COVID19 DGHisham Nk salahkan kan politik lg ke.kkm ke..cube salahkan diri sendiri.dah tau covid still ade nak juge buat sambutan utk birthday je DGHisham bodo.. menyusahkan org... da bagi kelonggaran tu berpada-pada la.. melebih2 ngan sambut birthday babi... DGHisham Malaysians mudah lupa. Never learnt a lesson!

China locks down Lanzhou, city of four million over Covid-19 | Malay MailBEIJING, Oct 26 ­— China placed a city of four million under lockdown today in a bid to stamp out a domestic coronavirus spike, with residents told not to leave home except in emergencies. The restrictions came as China reported 29 new domestic infections — including six cases in Lanzhou, the...

Covid-19: Results of I-Tech Ivermectin study to be tabled soonKUALA LUMPUR (Bernama): The results of the Ivermectin Treatment Effectiveness test on high-risk Covid-19 patients (I-Tech Study) are expected to be presented to Health Ministry stakeholders by the end of this week, the Dewan Negara was told on Tuesday (Oct 26).

Malaysia’s Covid-19 cases record slight uptick with 5,726 new infections logged | Malay MailKUALA LUMPUR, Oct 26 — The Ministry of Health logged 5,726 new Covid-19 cases in the last 24 hours. The latest numbers represented an increase of 944 cases compared to the new infections recorded yesterday. This brings the total number of Covid-19 cases in the country, since the start of the...

Kes baharu Covid-19 meningkat | Harian MetroCovid19 Daripada 5,726 kes harian yang dilaporkan hari ini, sebanyak 97 kes adalah kategori tiga, empat dan lima