Pekanbaru, Indonesia, Asia, Pekanbaru, Xnstp, İsteri Lari

Pekanbaru, Indonesia

Pulanglah sayangku! | Harian Metro

Pekanbaru: Seorang lelaki dari Kampar, Indonesia tidak berputus, malah sanggup menawarkan 150 juta rupiah (kira-kira RM43,328) sebagai ganjaran kepada individu menemui isterinya yang hilang tanpa khabar berita sejak empat bulan lalu.

17/6/2021 2:03:00 AM

PekanBaru Seorang lelaki dari Kampar, Indonesia tidak berputus, malah sanggup menawarkan 150 juta rupiah (kira-kira RM43,328) sebagai ganjaran kepada individu menemui isterinya yang hilang tanpa khabar berita sejak empat bulan lalu.

Pekanbaru : Seorang lelaki dari Kampar, Indonesia tidak berputus, malah sanggup menawarkan 150 juta rupiah (kira-kira RM43,328) sebagai ganjaran kepada individu menemui isterinya yang hilang tanpa khabar berita sejak empat bulan lalu.

Read more: Harian Metro »

Annuar Musa issued RM2,000 compound notice for violating SOP

KUALA LUMPUR: Tan Sri Annuar Musa has been issued with a RM2,000 compound notice for violating Covid-19 standard operating procedure (SOP).

kalau jumpa bini dia x pakai mekap.. mcm mna nak cam RP150j, ambil myvi jer. Boleh kahwin dua tiga lagi ni.....tapi mungkin wife dia ni 'power' Betul tu Mas.. cari lain jelah bang, dia pon dah bahagia dengan orang lain dah tu Kahwin baru dgn anak dara lebih murah.

Vaksinasi harian hampir capai sasaran 200,000 | Harian MetroKuala Lumpur: Program Imunisasi Covid-19 Kebangsaan mencatat rekod vaksinasi harian tertinggi semalam, dengan pemberian 197,963 dos sekali gus menghampiri sasaran vaksinasi harian yang ditetapkan kerajaan iaitu 200,000 dos sehari. now make it 250k Lambat lagi ke 2nd dose az Aku yang first batch

Ke mana hala tuju kita? | Harian MetroMinda Peristiwa pertempuran antara Israel-Palestin baru-baru ini sedikit sebanyak membuka ruang untuk kita berfikir sejenak bagaimana Briged Al-Qassam yang rata-rata nya adalah golongan belia berjaya memberi tentangan yang hebat kepada rejim Zionis. Semuanya Lillahitaala

Wany teruja terima dos pertama | Harian MetroBAGI bersama-sama membendung penularan Covid-19, penyanyi Wany Hasrita menasihati orang ramai supaya tidak ragu-ragu mendapatkan vaksin sebagai langkah pencegahan daripada dijangkiti virus berbahaya itu. soo.....nk kami ucap taniah ka. okey la taniah ye dah dos pertama.. yg living legend dpt dos pertama pun x heboh satu malaysia, diam je.

Kompaun RM173,500 dalam tempoh dua minggu | Harian MetroKuala Terengganu: Dalam tempoh 14 hari, sebanyak 19 kompaun bernilai RM173,500 dikeluarkan ke atas peniaga dan individu yang melanggar prosedur operasi standard (SOP) Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) di negeri ini.

Wanita rentung, van terbakar selepas berlanggar SUV | Harian MetroKuala Kangsar: Wanita ditemui rentung apabila van dipandunya terbakar selepas terbabit nahas dengan kenderaan utiliti sukan (SUV) di persimpangan lampu isyarat dekat Taman Bunga Raya, Talang di sini, hari ini.

Vaclik simpati dengan Marshall | Harian MetroPrague: Penjaga gol Republik Czech, Tomas Vaclik meluahkan rasa simpati terhadap David Marshall dari Scotland yang tewas hasil sepakan dari jarak 45 meter yang menyaksikan Czech menang perlawanan pembukaan kedua-dua pasukan itu di Euro2020 dengan 2-0.