Polis serbu parti liar kolam renang, 299 ditahan | Harian Metro

Kuala Lumpur: Seramai 189 lelaki dan 110 wanita ditahan selepas terbabit dalam aktiviti parti liar di kolam renang sebuah kelab persendirian terkemuka di Bukit Kiara, di sini, malam tadi.

Pesta, Jsj

5/12/2021 7:41:00 PM

KualaLumpur: Seramai 189 lelaki dan 110 wanita ditahan selepas terbabit dalam aktiviti parti liar di kolam renang sebuah kelab persendirian terkemuka di Bukit Kiara , di sini, malam tadi.

Kuala Lumpur: Seramai 189 lelaki dan 110 wanita ditahan selepas terbabit dalam aktiviti parti liar di kolam renang sebuah kelab persendirian terkemuka di Bukit Kiara , di sini, malam tadi.

Read more: Harian Metro »

Goh Jin Wei files appeal with BAM over two-year suspension

PETALING JAYA: Former national No. 1 women's singles shuttler Goh Jin Wei is keeping her fingers crossed after filing an appeal to Badminton Association of Malaysia (BAM) concerning her two-year suspension. Read more >>

YOLO 😂 Saya mencari orang yang berminat nak Belajar MANDARIN ONLINE🍊 Mudah untuk berkomunikasi dengan rakan sekerja dan customer. Dapat international certificate ✨ Whatsapp saya Ni mesti takde anak kayangan join skali sbb tu kantoi. bapak ramai shhdjssjs mana dia dapat orang reramai camtu aku buat bday parti pun 4 orang je kawan hadir

Ingatkan gerak pagi selamat, lelaki ditahan bersama 164 kg ganja | Harian MetroSungaiPetani: Bergerak secara solo, seorang lelaki dikesan cuba menyeludup ganja seberat 164 kilogram yang dianggarkan bernilai RM412,000 yang diletakkan dalam kenderaannya. Assalamualaikum . Saya jual iphone 8plus tkde yg beli , jdi saya jual phone anak belajar redmi 10 64gb urgent nak pakai duit untuk sekolah anak dan keperluan makan minum susu 😔 RM500 saja hrp sangat ada yang beli cod area kl

Polis kesan kumpulan langgar SOP di kedai permainan | Harian MetroKualaLumpur Ketua Polis Daerah Cheras Asisten Komisioner Muhammad Idzam Jaafar berkata, pihaknya terkesan satu gambar tular di media sosial mengenai kejadian itu pada 2.50 petang hari ini.

Covid-19: Balai Polis Setapak tutup 7 hari | Harian MetroKualaLumpur Ketua Polis Daerah Wangsa Maju Superintendan Ashari Abu Samah berkata, penutupan itu dilakukan berikutan arahan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) bagi mencegah penularan Covid-19.

Pegawai kanan polis mengamuk, cederakan anggota | Harian MetroGeorgetown: Pegawai kanan polis ditahan selepas mengamuk, membuat bising dan mencederakan anggota polis dalam kejadian di Lebuh Queen di sini, hari ini.

Fahami isi kandungannya | Harian MetroAl-Quran sangat dekat dengan kehidupan masyarakat Islam di Malaysia semenjak zaman dahulu lagi. Menjadi tradisi dan kebiasaan masyarakat Melayu di kampung, menghantar anak-anak belajar mengaji al-Quran semenjak usia kecil. Ibu bapa yang berkebolehan pula, mengajar sendiri anak-anak di rumah. Kehidupan seseorang belum dianggap sempurna selagi tidak dapat menamatkan atau khatam al-Quran sekurang-kurangnya sekali dalam hidupnya. Adat masyarakat dulu-dulu, majlis khatam al-Quran diadakan setiap kali kenduri kahwin berlangsung. Kenduri doa selamat dianjurkan dan bersedekah pulut kuning kepada jiran tetangga juga menjadi amalan sebagai tanda kesyukuran kerana dapat menamatkan pengajian al-Quran. Sebahagian masyarakat dapat menguasai seni taranum al-Quran yang melahirkan tokoh qari dan qariah yang terkenal dalam masyarakat sehingga ke peringkat antarabangsa.

Panik, tenang & panik lagi! | Harian Metrominda covid19 Afrika Selatan kesal dengan 'hukuman' yang diterima selepas berjaya mengesan varian Covid-19 baharu Omicron