Polis buru 6 penghuni Puspen melarikan diri | Harian Metro

Papar: Enam penghuni Pusat Pemulihan Penagihan Narkotik (Puspen) Papar, di sini, diburu selepas melarikan diri, Sabtu lalu.

Papar, Sabah

6/12/2021 12:21:00 PM

papar Enam penghuni Pusat Pemulihan Penagihan Narkotik ( Puspen ) Papar, di sini, diburu selepas melarikan diri, Sabtu lalu.

Papar : Enam penghuni Pusat Pemulihan Penagihan Narkotik ( Puspen ) Papar , di sini, diburu selepas melarikan diri, Sabtu lalu.

Read more: Harian Metro »

King undergoing health checks, follow-up treatments at IJN, says Istana Negara

PETALING JAYA: The King has been undergoing health checks and follow-up treatment at the National Heart Institute's (IJN) Royal Ward since Saturday (Jan 22), says Istana Negara. Read more >>

Wanita mati dikelar, polis buru buruh binaan | Harian Metrogeorgetown Wanita ditemukan mati dengan kesan kelar di dada, leher, perut dan telinga di tingkat tiga Apartment Sri Nipah, Sungai Nibong di sini, malam tadi.

Remaja OKU 'skateboard' anggap diri sama seperti remaja lain | Harian MetroBatu Gajah: ‘Berjalan’ menggunakan papan selaju (skateboard) sambil tangan mengawal kelajuan bukan penghalang untuk remaja berstatus orang kurang upaya (OKU) melakukan aktiviti seperti remaja normal lain.

Empat calon serah borang pencalonan, seorang tarik diri | Harian MetroKuching: Empat calon mengemukakan borang pencalonan bagi kerusi Dewan Undangan Neger (DUN) Tanjong Datu pada hari pencalonan Pilihanraya Negeri (PRN) Sarawak, setakat 9.40 pagi, hari ini.

Polis serbu parti liar kolam renang, 299 ditahan | Harian MetroKualaLumpur: Seramai 189 lelaki dan 110 wanita ditahan selepas terbabit dalam aktiviti parti liar di kolam renang sebuah kelab persendirian terkemuka di Bukit Kiara, di sini, malam tadi. bapak ramai shhdjssjs mana dia dapat orang reramai camtu aku buat bday parti pun 4 orang je kawan hadir Ni mesti takde anak kayangan join skali sbb tu kantoi.

Covid-19: Balai Polis Setapak tutup 7 hari | Harian MetroKualaLumpur Ketua Polis Daerah Wangsa Maju Superintendan Ashari Abu Samah berkata, penutupan itu dilakukan berikutan arahan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) bagi mencegah penularan Covid-19.

Pegawai kanan polis mengamuk, cederakan anggota | Harian MetroGeorgetown: Pegawai kanan polis ditahan selepas mengamuk, membuat bising dan mencederakan anggota polis dalam kejadian di Lebuh Queen di sini, hari ini.