PMO: RM35m is to build three halls in Pagoh, not one

PMO: RM35m is to build three halls in Pagoh, not one. No direct tender.

16/1/2021 4:32:00 PM

PMO: RM35m is to build three halls in Pagoh, not one. No direct tender.

It followed procurement procedures via tender approved by the Finance Ministry says PMO.

-The Prime Minister's Office has denied that RM35.43 million is being spent to build one hall in Prime Minister Muhyiddin Yassin's Pagoh constituency.Instead, the PMO said the funds are to build three community halls in the parliamentary constituency namely in Gersik, Tangkak (RM13 million), Bukit Pasir, Muar (RM16.66 million) and Bukit Kepong, Muar (RM5.77 million).

Has deputy FT minister been in NZ since December, MP asks Police coming after Tan Sri, Datuk Seri drug lords Selangor Sultan gives way so frontliners can receive Covid-19 vaccine first Read more: malaysiakini.com »

Covid-19: CoronaVac vaccine to undergo evaluation, bottling assessment process before getting approval, says KJ

PETALING JAYA: Part of the regulatory process for the CoronaVac vaccine’s approval also involves assessing how the vaccines will be bottled by Pharmaniaga, says Khairy Jamaluddin.

If you're not dewan then why does my soul feel gladddd todayyyyyy? Very important ah these halls? Untung le darurat Pm boleh sakau tanpa sidang parlimen 🤣 mkula The need for halls? At 35Mill? When people have lost jobs and are starving? Thank you for the 3 dewan! We are one step closer to be an advanced country with better economy! Thank you Abah!

Ok. Perhaps u hv to rethink. N then wht Kitorg rakyat nk makan dewan yg korg buat ke mcm mn? Knp x gn duit tu utk tmbh fasiliti hospital Lg pntg dr dewan kan Ke dewan tu utk buat markas korg yg baru? The fundamental question is, do we need to spend RM35 million to build halls during this pandemic? What are the priorities now?

pagoh mesti sungguh besar danluas sehingga perlukan 3 dewan. Sgow list of contractors and prices charged please. Transparency is welcomed. Abah bina 3 dewan utk rakyat Pagoh yg positive covid 19,pastu nk buat pps utk mangsa banjir lg,pastu utk pelajar nk exam lg,mmg kena 3 dewan baru cukup!😏hampa x tau planning abah utk rakyat 🇲🇾😂😂

Public health care needed more 💰 than ur parliament need dewan Bukan nk announce bantuan utk rakyat atau guna duit tu utk menentang covid yg dh out of control tp rupanya buat 3 biji dewan di Pagoh... nk sokong lagi PN ni ka? Inila dia kerajaan pintu belakang tamak kuasa. Gila babi dap ni. Tak jadi kerajaan pon asyik dok habiskan duit rakyat. Buto la. Nasib baik lah dh tumbang hari tu.

Pembangunan bagi ahli politican is buat depan. . Cuba luaskan skop pembangunan tu sikit ie pembangunan rohaniah dan lahiriah What is it with their obsession with 'community halls'? I remember a couple of years back our dear senior minister bulldozed through construction of a hall in Melawati that nobody in the community wanted on land meant for a public park that everybody wanted.

Apa lah korang ni.. KRONI pun nak cari makan jugak hahahhahhaa Nak bina mahligai untuk setiap rakyat Pagoh pun aku tak kisah. Tapi guna duit poket sendiri laaaaaa. Takpon mintak derma pak Arab nun! best dia dpt darurat hehe. we support uolsss Priority yidin priority!! Cancel the projects. Channel it towards country's recovery from Covid 19. MuhyiddinYassin MuhyiddinOut

Masyuk......... Butuh muyidin Dewan dinding emas kot... Aje giler chor... PagohVoter check your MP Dah memang otak taik. Hanya boleh fikir setakat bina Dewan padahal kita semua boleh lihat apa yang lebih diperlukan. Bodoh no 1 negara MuhyiddinYassin dia dh mula dh. lpas ni apa pulak? Aku pilih pilih lagi Pilih lagi puas ku mencari Silih silih ganti

PMO has denied that RM35.43 million is being spent to build one hall in Pagoh.. 'Oh fitnah je lah kot. Takkan nak perabih duit buat dewan time macam ni' ..Instead, the PMO said the funds are to build three community halls 'Oh, masih bodoh, cuma 3 kali ganda' Okay. No direct tender. Direct Nego kot. Any way kami di Kedah..ini isu Pagoh..

We need to stop spending for non essential and channel the fund to support our own medical healthcare system. This is because not all here in Malaysia can afford to make their ways to private hospitals for any treatments. Just a suggestion. Tak reti buat kerja tolong lah resign je. Jgn menyusahkan hidup jutaan rakyat ni.

Beli jiwa org pagoh nampak.. Alhamdulillah syukur. Musim covid ni memang rakyat dambakan sangat dewan-dewan semua ni. Benda lain yang lebih penting kita tangguh2 je dulu. Kami sayang abah! dewan yg boleh terbang la..... Rm12 juta besar mana dewan tu? Biasa Rm3.5juta...banyak lebihan tu. 🤣 Why 3? Why need three halls in Yidin's constituency if can do it another two hall at other constituency..or maybe use that RM35mil to benefit Malaysian all over the nation instead of only in Pagoh just to buy Pagoh ppl's vote in the coming election..

Dewan nih penting. Yg rakyat biasa mana paham. Dirikan dewan, kena pakai arkitek, jurutera, syrkt pembinaan, dll. Ini maknanye menjanakan ekonomi. Hanya PhD je yg paham... So essential Why are community halls more pressing during pandemic? With RM35 million you could've tested hundreds of thousands of people for free. Zero priorities and langsung tidak peduli kebajikan rakyat.

Why 3 halls in Pagoh... pusat kuarantin? Swab test? Bakul makanan? Mask PKP1? Bantuan komputer pelajar? Bantuan hospital swasta?bla bla bla bla bla...bladihell Power-power, ramai rakyat hilang kerja, business pun kurang dan tak jalan. Ramai kena poytong gaji dan kena buang kerja, kau senang-senang je belanja RM35 juta buat dewan. Tahniah PM Darurat.

Better to buy vaccine or help frontliners We have the best PM ever!!! We do not deserve him Save 35m for covid problem, stupid!!!! Never learned. It is our money RM 35m for 3 halls? Average RM 10m for one hall?🤔 What kind of halls are they? Mostly Malaysians are suffering for Covic 19, MCO & emergency...so please Malaysian people are helpless.....most of them are in a very difficult situation. They are more important than the halls

Babi la hg dikala ekonomi tenat rakyat terbeban dgn covid banjir dibuang kerja i-sinar entah kemana blh plk buat dewan utk apa setan Why do we need 3 halls in Pagoh? Do you hv intention to put the covid patient there? Pagoh tupun bkn besar mana..sampai 3 dewan..setiap dewan jutaan ringgit pula..ada yg lebih memerlukan masa pandemik ni...sensitiflah sikit

The question was is the spending appropriate at a time when the country was struggling to contain the Covid-19 pandemic? What's the answer to that question? Which proves that this is one more case of using official means to throw bribes at Pas-Umno-Bersatu running dogs. The vicious cycle continues... What a waste of public funds, in time of crisis, in time of much needed help for needy citizens struggling w sickness and extreme poverty

Don't you think using that money as a relief fund for the people of Pagoh be better served than these halls? SOP why need halls ? Jangan Kesana Kesini ... Duduk rumah BTW why halls are so expensive in Pagoh ? How much psf ? MuhyiddinYassin Bazir laa kan masa covid.. Penduduk setempat amat memerlukan dewan untuk berkumpul & mendengar amanat pemimpin pujaan mereka.

So important than control covid19?