PKR man claims Rina Harun absent from Titiwangsa, ignoring residents' problems

Kg Sungai Baru redevelopment protest a clear example - Syed Badli Shah.

6/12/2021 3:39:00 AM

PKR man claims Rina Harun absent from Titiwangsa, ignoring residents' problems

Kg Sungai Baru redevelopment protest a clear example - Syed Badli Shah.

Dec 6, 2021 12:38 AM⋅:12:38 AMPKR's Syed Badli Shah Syed Osman has chided Titiwangsa MP Rina Harun, alleging that she is barely visible in her constituency and has been ignoring the issues and problems faced by the residents there.The recent protest against the redevelopment of Kampung Sungai Baru reflects the failure of Rina Harun (

above) in addressing the people's problems...

Read more: malaysiakini.com »

State polls necessary because Johor govt is very unstable: Hasni [NSTTV] | New Straits Times

JOHOR BARU: The Johor state election must be carried out because the state government is very unstable to the point that it is at the “mercy of the opposition.” Read more >>

Mintak izin tumpang rezeki saya. Terima kasih min. Saya cover area Pulau Pinang & Kedah. Boleh hubungi saya untuk service sanitize rumah/office/dewan kenduri. Boleh tengok IG / FB page saya di ASYRA RESOURCES. 🙏🏻 No surprise- THIS PRAWN BRAIN WOMAN KNOWS NUTS - GAJI BUTA AJE- PADAN MUKA LA PENYOKONGNYA- BODOH ORG MELAYU!! 😈

Which explains why her minister KPI also failed. Buat gapo absent? Btw ada yang nak belajar BAHASA MANDARIN tapi tak tahu nak belajar dekat mana? 🤔 Jom cuba basic class 2jam thru Zoom je. Class ni limited untuk bulan ni sempena our center anniversary. Nak try? Klik link cepat2 Doreamon baini Busy kuruskan badan

Gemok ni ape je dia tau She does not care what the f...k..what u guys think..he bank account is full..and the masses can go to hell.. hopefully she will being ignore by the resident forever sy salah satu pegundi titiwngsa...dye bagi bantuan org2 bersatu je lol,bila masa dia ni berguna?

PKR tambah calon, kini bertanding 28 kerusi - Utusan DigitalAda tambahan iaitu DUN Simunjan berdasarkan atas permintaan orang tempatan dan badan bukan kerajaan yang lain. Mereka minta supaya Hapeni Fadil menjadi calon kawasan itu. Itu sahaja yang ditambah setakat ini. Memang ramai nak bertanding

Out on foodpanda delivery. Order masuk banyak ... tak sempat turun Kg Baru. Saya mencari orang yang berminat nak Belajar MANDARIN ONLINE🍊 Mudah untuk berkomunikasi dengan rakan sekerja dan customer. Dapat international certificate ✨ Whatsapp saya Busy getting slimmer She's busy trying to 'look good' She is moving to Sepang lah... She already abandon the people in Titiwangsa and nothing the people can do now .

THE MOST USELESS MINISTER.... Lame duck! Questionable to cabinet selection. RinaMohdHarun now busy with richworks_group richworksgroup AzizanOfficial and NajibAssadok making money from… ?

PKR sedia bertanding solo? - Utusan Digital'Itu satu pandangan, tidak mengapa, kita bincang semua, saya tiada masalah kerana kita kena hormat dengan pandangan berbeza dan tafsiran berbeza.'

Time for joharighani to return to the constituency Kabinet Mael piem 9 penuh dengan menteli2 & yang terbesar di dunia tapi ramai di antara mereka tak berkualiti & tak berintegriti! Yang peliknya mereka tu semua tak rasa malu & segan makan gaji & elaun lumayan & di bayar guna duit rakyat! Harap2 rakyat Malaysia jangan buta tuli!

its a normal practice not something new. She knows can't win Titiwangsa next GE. Focusing on other place, same like Azmin Ali. Come the next round, she's likely to be shown the exit by the voters. Titwangsa at this moment is on Autopilot. Monitor Lizard out Scavenging. She is absent from her ministry job as well. Only can see in posters! Lame

Pas-Umno-Bersatu-PH women are political tools of their men. They are completely useless to the Rakyat who pay them their salaries. Next GE kindly reject all women candidates. Pilih la lagi..tgk muka pun tau jenis bodoh She’s too busy w manicure la

Anwar: Sarawak PKR given leftovers, yet called greedyHe said PKR only given unwinnable seats that others did not want. Excuses have started for PKR bad showing in Sarawak aka another wipe out in State Election. Looks like they learned well from Melaka election, dont wait until after losing only then to make excuses, start early. then, go find Kataks lor... byk complain sini sana.. Just do your job la.

PKR klau x buat fitnah mmg x sah taktik politik mereka. Dia tgh pandang serius je Buat movie shooting doremon Cari bngang ni kat Sepang

PKR diberi kerusi 'kategori F' di Sarawak, kata Anwar | The Malaysian InsightKetua pembangkang berkata kerusi sukar dimenangi itu diberikan oleh rakan kongsinya di Sarawak. Hahaha Rilekla brother Sure win, x payah u.. Yg susah atau x dpt menang.. Kasi u, mungkin boleh menang ma..

Tiada penyelesaian untuk PKR-Amanah walaupun bergabung, kata penganalisis | The Malaysian InsightTimbul pelbagai isu antaranya penerimaan ahli parti terhadap penggabungan sedemikian.

'Dream' for PKR to absorb us a joke, says Amanah leaderHe says a merger makes no sense when PKR is weakening. amanah bukit bintang lagi. baik tukar nama kepada pejuang bukit bintang. Memang tak patut. Ingat DAP akan bagi restu ke U dreaming lah.....stop dreaming